Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $179,495,555Tržby Celosvetovo $368,100,420║ Tématicky veľmi podarená komédia, kde je stále na čom sa zabávať, bez toho aby sa muselo talčiť na praštené úlety a Will Smith z úlohou ušitou na telo. /90%/ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hitch mě bavil. Will Smith dokáže z každé role vyždímat maximum. Tady v roli randeologa působí skvěle. Je to zvláštní, ale řekl bych, že film je určený především pro mužské publikum. I když je fakt, že spousta mužů není na definice filmů "romantický" zvědavá. Film odsýpá příjemně a to je důležité u takovéto žánrovky se stopáží skoro dvě hodiny. Velké plus na filmu dělá hlavní hvězda, to bez debat. Ale i další herci jsou schopný a do filmu se hodí. Nejvíc překvapivě pobaví scény dvojice Smith a James. Kevin James jako absolutně nepoučitelný a zároveň nepoužitelný muž v roli zapadne. Hitch s ním bude mít mraky práce. Těžko říct co vytýkat, asi to, že se nejedná o legrandu na jakou jsme u komedie/romantika zvyklý. Spíše jde o několik hlášek v dobře upraveném kabátku se skvělým hercem v hlavní roli. (77 %) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Will Smith dokazuje svou extra třídu i v romantické komedii, která na první pohled vypadá podivně, ale vyklube se z ní velké překvapení, plné příjemných vtípků, postav a hereckých výkonů. Ať si říká, kdo chce, co chce, tak Smith válí na plné čáře a každý muž mu určitě závidí Evu Mandes ( i přes její "výstřelky":)). Kevin James jako právník, který se zamiloval do velké hvězdy využije služeb Smithe, který mu radí, jak získat srdce své vyvolené (neplést s přespáním v její posteli). Andy Tennant natočil příjemnou a rychle ubíhající komedii, v které je dost především kvalitních vtipů a velmi málo trapných. To se v dnešních komediích nevidí příliš často a proto jedno velké díky. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Will Smith ma v tomto filme fakt prekvapil. Prečo ? Kto by povedal, že je až taký neuveriteľný sympaťák aj bez búchačky a odznaku ? Každopádne ma definitívne presvedčil, že vie hrať aj v iných žánroch a nie len akčných. Eva Mendes je fakt kočka a výborne dopĺňala už tak skvelého Smitha, ktorý si celý film vystačí iba s jeho xsichtom. Do filmu som sa zažral hneď na začiatku, pretože mal veľmi zaujímavý, dobrý a hlavne vtipný príbeh. Aj keď ten koniec bol predvídateľný, romantika prehnaná nebola. Všetko bolo šité na mieru. Dokonca aj tučko Kevin James pobavil. Pre mňa kráľovsky dobra zábava, ktorú si môžem dať kedykoľvek znova. 95% - 5* ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pokus o romantickou komedii i pro muže vyšel tak napůl. Neustále vytrubování různých životních rad a mouder (z nichž je tak každé páté skutečně pravdivé) vyznívá dost naprázdno, zvlášť po vyřčení pravidla úplně posledního. Filmu by také prospěla výrazná redukce dvouhodinové délky a „odstřihnutí“ některých vedlejších zápletek souvisejících s vedlejšími zápletkami. Na druhou stranu je sympatická snaha o vyhnutí se (po většinu filmu) sentimentalitě. Celkově však Hitch zdaleka nedosahuje milého cynismu Když Harry potkal Sally. Ať už kvůli příliš dokonalé ústřední dvojici (pokud už mám spáchat něco špatného, tak jen proto, že mě zradil ten, který to vlastně dělal pro dobro druhých a bla bla bla...) či předem nalajnovaným pocitům z probíhajícího děje: teď se budete smát, teď budete chvíli dojati, a teď zas překvapeni. Poselství Hitche je jasné a jednoduché, to samé se nedá říct o filmu samotném. Není příliš vtipný ani romantický, není bůh ví jak originální ani příliš dobře zahraný, přesto o něm nemůžu napsat, že nestojí za nic. 65% Zajímavé komentáře: Brouk, Aiax, prof.horak ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Podobný kšeft, jako ve filmu, opravdu funguje i u nás v ČR. (PROCESOR)
  • Sedmdesátimilionová romantická komedie, mimochodem první svého druhu ve filmografii Willa Smithe (Hitch), vydělala za první víkend (11.-13. 2. 2005) vynikajících 43,1 milionů dolarů (v 3575 kinech). Hitch zaznamenal tehdy nejlepší úvodní víkend pro žánr romantické komedie. Pro Smithe to byl sedmý film za předchozích devět let, který za první tři dny promítání vydělal přes 40 milionů a pátý v pořadí se ziskem nad magickou hranicí 100 milionů dolarů. Celkem jeho severoamerické tržby byly 179,5 milionu dolarů, celosvětové v součtu 371,6 mil. (imro)

Reklama

Reklama