Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Láska ve hře (E55)

(epizoda)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher: Liebe im Spiel (více)

Obsahy(1)

Milionář z Nového Zélandu si po prodělaném infarktu pronajme zámek na anglickém venkově, kde se chce zotavit. Jeho přítelkyně zde začne splétat klubko intrik, v němž rozpoznat pravou lásku nebude zrovna jednoduché...
Amanda a Julian sú spolu iba krátko, avšak nemajú pochybnosti o tom, že práve teraz prežívajú šťastie. Keď však Julianov bohatý strýko Hugh volá oboch na svoj vidiecky dom, ktorý zničila búrka, neváhajú. Amanda si však výborne rozumie s Hughovým synom Petrom. To sa však nepáči Elizabeth, Julianovej matke, ktorá by rada videla v Julianovi nástupcu po svojom bratovi Hughovi. Intrigy však ešte zďaleka nemajú konca... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase panství podobné místo a opět zamotaná láska rodinné trable, Pietr zjistí kdo je jeho otec v leze do zelí Julianovi a začne si s Amandou ,a aby toho nebylo málo Vivian začne žárlit na Elizabeth člověk ten film ma vcelku rchle přečtený možná kdyby se ujal filmu někdo jiný mělo by to uspěch i když ty příběhy jedou pořád dokola věřím že jeden mě ohromí. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší komentáře a hodnocení jsou od lidí, kteří filmu dají "odpad" a vzápětí dají 5 (slovy pět) hvězd filmu "Sex ve městě". A není jich málo. Mimo jiné ten film je krásná ukázka povrchnosti, anglické snobské povrchnosti. A Pilcher? Ta má z filmem pramálo společného, ale to vás pravděpodobně nezajímá. Pilcherka je spisovatelka, která napsala knihu a ža ji nějaký scénárista přetvořil ve svůj obraz a ve svůj zisk, za to ona nemůže ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděno na pozadí při hraní karet s babičkou, která autorku miluje. Odpad to určitě není, v rámci žánru je to standardní výkon, jen to prostě není můj šálek kávy. Začíná to běžnou telenovelskou zápletkou ála "Luku, já jsem tvůj otec", většina příběhu je dopředu čitelná a končí to samozřejmě tím nejtypičtějším možným způsobem pro tento žánr. [SPOILER] Nedovedl jsem si představit, jak se může pozitivně obrátit situace, kdy jednu osobu odváží sanitka po otrávení smrtelnou (!) dávkou léků a zároveň druhá osoba umírá v křečích právě na ty chybějící léky. Mno a najednou střih a oba jsou vyléčení - hotovo, vyřešeno. 😂 ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No zase tak špatné to nebylo, abych to hodnotila "odpadem". Musíme také mít nějaké filmy pro relaxaci, abychom u toho nemuseli myslet. A to je jeden z nich. Je to romanticky zamotané se zajímavým koncem. Víc se k tomu nedá říci. Ale stejných, ne-li horších blbin, přichází k nám z USA a tomu "odpad" nedáváte. Tak jak to vlastně je ? ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama