Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Jako milovník starých filmů s Herbiem, převážně snímků Herbie a stará dáma a Herbie jede rallye, jsem na tuto ubohou reinkarnaci hleděl se střídavými výrazy znechucení a nudy. Počítačové personifikování brouka bylo sice zajímavé, ale kdo zná starou tetralogii, moc dobře ví, že dobrou prací s filmovými prvky jde znázornit emoce autíčka i ve statických záběrech na docela obyčejný vůz, který prostě stojí jako každý jiný. K příběhu nebudu nic dodávat, je zkrátka debilní až hrůza - už samotné cpaní Herbieho do série Nascar působí hloupě. Dynamická scéna v aréně, kdy Herbie vkusně přepne na písničku Jump, už tento film z bláta nevytáhne. Herbie is dead. 20% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Herbie je živý brouček, mrká očima, prdí a sám řídí. Většina vtipů se točí kolem brouka, od začátku až do konce, bohužel ty vtipy jsou poněkud nezáživné, párkrát to ujde, ale koukat na to celej film mě nebavilo. Závody nebyly nijak adrenalinové, napínavě sestříhané, prostě jen ježdění aut. V tomhle směru je Speed Racer podstatně lepší. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi malý dítě (a neni to nakonec lepší než kosodřevina?), ale do nálady "bavte mě nebo ne, jen mě nenuťte myslet" to byl zásah. Jenom za volant "živého" Brouka bych vrazila "živou" holku, ne naondulovaného mazlíka Lohanovic, ale zas mi to vynahradily písničky mého mládí, které k daným situacím pasovaly jak prdel na hrnec. Schválně, hádejte, na kterou Brouček udělal životní skok? Kdo hádá, že na Jump od Van Halen, má bod :-)) ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak ona je to přece jen pohádka pro děti. Jinde si někdo obleče neviditelný plášť či sedmimílové boty, tady si Lindsay obleče úplé tričko a úžas (mužského) diváka nad výsledkem je asi tak totožný... Jinak je ale irelevantní pozastavovat se nad tím, že to starej brouk natře všem autům v NASCAR (ups, spoiler, ale asi jste to čekali všichni, že...), že jezdí po rampě, po ochranném plotě, že se směje, plive olej a zamilovává se. Vždyť kdo z nás nezná letající ševce, draky plivající oheň a mluvící zvířata? Vše je zasazeno do dětského naivního světa a je samozřejmé, že se to dospělým moc líbit nebude. Ale pro děti to bude opět zážitek, neboť ten podceňovaný outsider to zase všem natře, ti neústupní rodičové zase ustoupí dětským snům a ta sympatická slečna řidička si najde cestu k tomu sympatickému mladíkovi z garáže. Co víc si mohou přát? Kdyby na ČSFD hodnotili jenom děti, tak dám ruku do ohně za to, že by nám Herbie v hodnocení zčervenal a já bych dal čtyři hvězdičky. Jenže na ČSFD nejsou jenom děti, ani moc dětí ČSFD nečte, takže dávám hvězdičky dvě. Ty totiž přesně odpovídají tomu, jak jsem se bavil já osobně. [červen 2006] ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak už dlouho jsem neviděl nějakou ptákovinu a teď se to teda povedlo. Pohádka o autíčku, které je staré, ale pořád chce závodit, a o holce, která chce závodit taky, ale není si tím úplně jistá. No a autíčko Herbie jí ten problém vyřeší. Nečekejte žádné umění, je to jen obyčejný film pro infantily a děti obecně, ale ve svém žánru bych řekl slušná práce. Pár vtipných scén, trocha nudy a Lindsay. 70% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)

Reklama

Reklama