Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Faye 

všechny recenze uživatele

Pohádka o vzpurném, urážlivém (vůbec se mu nedivím) a někdy i pěkně zákeřném autíčku Volkswagen Brouk ročník 1963 (přestože má už něco najeto, zřejmě je to sakra dobrý ročník). Auto Herbie má osobnost, své nálady a stařecké neduhy. Přesto se, jako zamlada, dokáže zamilovat do New Beatle vyzývavě žluté barvy, a i přes značný věkový rozdíl dokáže okouzlit. No... a těm mladším to dokáže natříit i jinde. Hodně naivní? Vždyť je to pohádka. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak už dlouho jsem neviděl nějakou ptákovinu a teď se to teda povedlo. Pohádka o autíčku, které je staré, ale pořád chce závodit, a o holce, která chce závodit taky, ale není si tím úplně jistá. No a autíčko Herbie jí ten problém vyřeší. Nečekejte žádné umění, je to jen obyčejný film pro infantily a děti obecně, ale ve svém žánru bych řekl slušná práce. Pár vtipných scén, trocha nudy a Lindsay. 70% ()

Reklama

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Kýbl připravit...START! Začíná 1,5 hodiny nudy ku zoufání s příběhem obšlehlým až hamba. Všechny postavy jako obvykle úplně černé či úplně bílé. A aby toho nebylo málo, tak přidáme ještě řadu dalších klišé, aby to mělo aspoň něco, když už zmizel děj. Myslel sem, že Michael Keaton hraje v lepších filmech. Tohle si nezaslouží ani * za snahu. Děsná blbost. Kdybych si měl vybrat, zda se ještě jednou podívat na Můj auťák Brouk a nebo se koukat do zdi, tak myslím, že zeď je rozhodně přijatelnější... ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Nejsem si vůbec jist, pro jakou skupinu diváků je film určen, sem tam někdy se divák i usměje. Bohužel 95 % času filmu neví co nudou dělat. Schopnosti auta jsou až moc přehnané. Různé otočky, jízda po plotě, nehledě na to, že je to nejrychlejší auto v nascar :-DD Jednu hvězdičku dávám pouze za svůdné křivky L. Lohan, díky které jsem se na film vydržel dívat až do konce. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)
  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)
  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama