Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rodinném filmu očekávám tři fungující atributy: humor, zábavnost a nenásilně podané morální ponaučení. U Lindsay se prsí v Herbie to všechno jede sotva na půl plynu.. Soundtrack a olej plivající hlavní hrdina, kterému máte občas nutkání vypíchnout oko kladivem, jsou jediné věci, co to drží nad vodou. Netřeba připomínat, že pro madam Lohan by byla 53 darem z nebes. Mohla by se jen držet volantu a dál klidně chlastat.. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ve filmu mám Lindsey Lohan ráda, ale nemusím ji v jejím osobním životě a její výstřelky, aféry a všechno možný. Ve filmu tam hraje fajn holku, až na pár vyjímek, ale vcelku to jde. Fandím Herbiemu, kdo by asi ne, autíčku s duší. Taky bych si přála, aby moje auto bylo taky takový :-), to by bylo na cestách veselo :-) ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ve své době revoluční autíčko, první lidové v Německu, když se po obří krizi ekonomicky zmářilo. Za komunistů, v ČSSR, zase pěst na oko prohánět se jím kdekoli, ale pěst na oko, které někdo rád absolvoval, kdo se chtěl bavit a škádlit okolí a měl obstojný příjem, který ale nebyl v souladu se socialistickou morálkou. Jisté bylo, že s Broukem bylo možno zažít v polovině osmdesátých let za socialismu hodně dobrodružství, více než by s ním bylo možno zažít nyní.*** A pochopitelně i více, než ukazuje tenhle film. Jestliže už tři generace se věnují závodění NASCAR, potom nepochybně členové tří generací zažili více zajímavého, se kterým se ale s námi nechtěli, či nemohli podělit. Je to smutné, že si ty hlavní špeky nechala rodina pro sebe, a podstrkuje nám jen ty ohrané, všední, takže se cítím při sldování takové komedie spíše melancholicky, ošizen, jako by přede mnou jako filmovým divákem rodina to hlavní skrývala a já se tohjo nemohl dočkat, zatímco ty lepší historky si povídají mimo scény, mimo děj, tedy mimo mě jako diváka sledujícího tenhle film a to mě tedy mrzí. (1.10.2010) ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrej film, nevím, co všichni máte. Furt naříkáte, jak spousta komedií není originálních, teď přijde živý auto a stejně se vám to nelíbí. Normálně by to byly asi jen 3 hvězdičky, ale mám slabost pro Lindsay, takže 4. Spousta vtipných situací kolem Herbieho, ty jeho naschvály jsou boží :D Prostě pohodový film, u kterého se člověk pobaví. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)
  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)

Reklama

Reklama