Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě než se z Lindsay Lohan stala vymetačka večírků, fetka a návštěvnice vězeňské cely – byla celkem nadějnou dětskou herečkou a vzorem pro mnoho mladých dívek. Tenhle film sice stojí na dosti naivní zápletce, ale tak film je určen hlavně pro děcka a puberťáky, takže tato cílená skupina diváků byla jistě spokojená. Herbie bylo pěkné autíčko, finální závod pěkně zpracovaný, nechybělo ani několik lehce „dramatických“ momentů, takže proč tomu nedat alespoň průměrní ohodnocení. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Obrovská nostalgie pro mě... Herbie je autíčkem mýho dětství a přestože Lindsay není zrovna dobrá herečka, s krásným hlasem Lucky Vondráčkové jí to sluší daleko víc a neherectví se dá prominout. Ale abych se přiznala - pokaždé, když na tenhle film koukám, těším se na jeden záběr (51:17) - a ikdyž vím, co přijde, stejně mě to vždycky znovu a znovu rozseká! :) 80%! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rodinném filmu očekávám tři fungující atributy: humor, zábavnost a nenásilně podané morální ponaučení. U Lindsay se prsí v Herbie to všechno jede sotva na půl plynu.. Soundtrack a olej plivající hlavní hrdina, kterému máte občas nutkání vypíchnout oko kladivem, jsou jediné věci, co to drží nad vodou. Netřeba připomínat, že pro madam Lohan by byla 53 darem z nebes. Mohla by se jen držet volantu a dál klidně chlastat.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)
  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)

Reklama

Reklama