Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

Reklama

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Kýbl připravit...START! Začíná 1,5 hodiny nudy ku zoufání s příběhem obšlehlým až hamba. Všechny postavy jako obvykle úplně černé či úplně bílé. A aby toho nebylo málo, tak přidáme ještě řadu dalších klišé, aby to mělo aspoň něco, když už zmizel děj. Myslel sem, že Michael Keaton hraje v lepších filmech. Tohle si nezaslouží ani * za snahu. Děsná blbost. Kdybych si měl vybrat, zda se ještě jednou podívat na Můj auťák Brouk a nebo se koukat do zdi, tak myslím, že zeď je rozhodně přijatelnější... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Herbie je živý brouček, mrká očima, prdí a sám řídí. Většina vtipů se točí kolem brouka, od začátku až do konce, bohužel ty vtipy jsou poněkud nezáživné, párkrát to ujde, ale koukat na to celej film mě nebavilo. Závody nebyly nijak adrenalinové, napínavě sestříhané, prostě jen ježdění aut. V tomhle směru je Speed Racer podstatně lepší. ()

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Nejsem si vůbec jist, pro jakou skupinu diváků je film určen, sem tam někdy se divák i usměje. Bohužel 95 % času filmu neví co nudou dělat. Schopnosti auta jsou až moc přehnané. Různé otočky, jízda po plotě, nehledě na to, že je to nejrychlejší auto v nascar :-DD Jednu hvězdičku dávám pouze za svůdné křivky L. Lohan, díky které jsem se na film vydržel dívat až do konce. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)

Reklama

Reklama