Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ten film je naprosto debilni...herci strasni, auto jeste dejme tomu, ale tim to tak hasne... scenar naprosto hroznej, tak moc, ze se divim, ze sem "dovolila" mladymu na to docivet. A hra na city s autem je naprosto nechutna... ale musi se filmu nechat, ze mel jeden vtip a dobry pisnicky...ale tim to tak hasne... Jo ta jedna hvezdicka je za uplne posledni scenu =) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod proč tahle sračka byla vytvořena. Nemluvím teď pouze o mluvícím autě. To vem čert. Ale celkově se jedná o maximálně kriploidní příběh, který nemá potenciál oslovit vůbec nikoho. Jediné, co lze považovat za koukatelné je vzhled hlavní hrdinky, ale i kdybych tam hrál třeba dokonce já, tak by to byla stále sračka. Možná o něco menší, ale stále sračka. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie, která neklade pražádné nároky na inteligenci diváka, ale i tak (nebo právě proto?) se na ní dá bez problémů koukat. Možná je to i díky Lindsay Lohan - na tu se totiž dá koukat určitě ;-) Jen je škoda, že si tvůrci neodpustili ty "sci-fi" záběry jako je jízda auta po plotě, či přes jiné auto. 5/10 ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)

Reklama

Reklama