Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Klasická Disneyovka. Zhruba po pěti minutách víte jak to skončí, ale i přesto se skvěle bavíte. Důležité je vypnout a pak už se můžete vézt s Lindsay a Herbiem . Pokud si film pustíte za nedělního pochmurného odpoledne k odpočinku po náročném víkendu nemůžete se nebavit. Příjemné obsazení a nevtíravý humor, co víc si u jednoduché jednorázovky přát? :) 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V jedenáct v noci na noční to i sedne. Trochu nevyrovnané v cílové skupině i v rámci rodinné podívané. Snad překvapí zástup známých herců a hereček (což film zvedá lehce nad průměr). Humor je hodně dětinský, chyběl mi nějaký vtípek pro odrostlejší publikum, které se na film zcela jistě také dívá (např. jako doprovod). Ale sexy pihám, zrzavým vlasům a jiným přednostem Lindsay Lohan odpustíte mnohé. Djkoma to vystihl docela trefně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě než se z Lindsay Lohan stala vymetačka večírků, fetka a návštěvnice vězeňské cely – byla celkem nadějnou dětskou herečkou a vzorem pro mnoho mladých dívek. Tenhle film sice stojí na dosti naivní zápletce, ale tak film je určen hlavně pro děcka a puberťáky, takže tato cílená skupina diváků byla jistě spokojená. Herbie bylo pěkné autíčko, finální závod pěkně zpracovaný, nechybělo ani několik lehce „dramatických“ momentů, takže proč tomu nedat alespoň průměrní ohodnocení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)
  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)

Reklama

Reklama