Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ve své době revoluční autíčko, první lidové v Německu, když se po obří krizi ekonomicky zmářilo. Za komunistů, v ČSSR, zase pěst na oko prohánět se jím kdekoli, ale pěst na oko, které někdo rád absolvoval, kdo se chtěl bavit a škádlit okolí a měl obstojný příjem, který ale nebyl v souladu se socialistickou morálkou. Jisté bylo, že s Broukem bylo možno zažít v polovině osmdesátých let za socialismu hodně dobrodružství, více než by s ním bylo možno zažít nyní.*** A pochopitelně i více, než ukazuje tenhle film. Jestliže už tři generace se věnují závodění NASCAR, potom nepochybně členové tří generací zažili více zajímavého, se kterým se ale s námi nechtěli, či nemohli podělit. Je to smutné, že si ty hlavní špeky nechala rodina pro sebe, a podstrkuje nám jen ty ohrané, všední, takže se cítím při sldování takové komedie spíše melancholicky, ošizen, jako by přede mnou jako filmovým divákem rodina to hlavní skrývala a já se tohjo nemohl dočkat, zatímco ty lepší historky si povídají mimo scény, mimo děj, tedy mimo mě jako diváka sledujícího tenhle film a to mě tedy mrzí. (1.10.2010) ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Ačkoli vypadá Lindsay Lohan za volantem neskutečně sexy a přiléhavá trička jí tak seknou, nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Totiž jak se tak zdá, čich na dobré role ji zjevně opustil. Přestože neztratil nic ze svého talentu a půvabu, příběh inteligentního autíčka je plný trapných klišé a místy značně nudný. Hodně nevýrazný je i Michael Keaton a Matt Dilon coby padouch má ještě co dohánět. Ale pokud vám je méně než jedenáct let, věřím, že budete nadšení. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Herbie je živý brouček, mrká očima, prdí a sám řídí. Většina vtipů se točí kolem brouka, od začátku až do konce, bohužel ty vtipy jsou poněkud nezáživné, párkrát to ujde, ale koukat na to celej film mě nebavilo. Závody nebyly nijak adrenalinové, napínavě sestříhané, prostě jen ježdění aut. V tomhle směru je Speed Racer podstatně lepší. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)

Reklama

Reklama