Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Faye 

všechny recenze uživatele

Pohádka o vzpurném, urážlivém (vůbec se mu nedivím) a někdy i pěkně zákeřném autíčku Volkswagen Brouk ročník 1963 (přestože má už něco najeto, zřejmě je to sakra dobrý ročník). Auto Herbie má osobnost, své nálady a stařecké neduhy. Přesto se, jako zamlada, dokáže zamilovat do New Beatle vyzývavě žluté barvy, a i přes značný věkový rozdíl dokáže okouzlit. No... a těm mladším to dokáže natříit i jinde. Hodně naivní? Vždyť je to pohádka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rodinném filmu očekávám tři fungující atributy: humor, zábavnost a nenásilně podané morální ponaučení. U Lindsay se prsí v Herbie to všechno jede sotva na půl plynu.. Soundtrack a olej plivající hlavní hrdina, kterému máte občas nutkání vypíchnout oko kladivem, jsou jediné věci, co to drží nad vodou. Netřeba připomínat, že pro madam Lohan by byla 53 darem z nebes. Mohla by se jen držet volantu a dál klidně chlastat.. ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Jakmile tam hraje Keaton, tak to nemůže bejt úplná kravina. Auto s vlastní hlavou?? Vrak na jeřábu byl dobrý. „Seš jen auto - “ Auto není radno podceňovat. Varování Ministerstva dopravy: „Vaše auto se může splašit.“ Zrcátko si žilo vlastní život a brouk měl vlastní plány. Závod měl „koule“. A skladby byly taky skvělý. Herbie se zadním spoilerem vypadal skvěle. Bojovný auto! Kurážná Maggie mezi truckama neměla chybu. Veleskok za zvuků profláklýho Van Halena byl bezvadnej. „On na mě mrknul.“ Patriotický Herbie byl vtipnej. Při NASCARu byly bezva manévry. Scéna stíhačky za Tripem byla celkem rychlá. Opět vyhrál outsider. Ale i tyhle filmy jsou potřeba. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak ona je to přece jen pohádka pro děti. Jinde si někdo obleče neviditelný plášť či sedmimílové boty, tady si Lindsay obleče úplé tričko a úžas (mužského) diváka nad výsledkem je asi tak totožný... Jinak je ale irelevantní pozastavovat se nad tím, že to starej brouk natře všem autům v NASCAR (ups, spoiler, ale asi jste to čekali všichni, že...), že jezdí po rampě, po ochranném plotě, že se směje, plive olej a zamilovává se. Vždyť kdo z nás nezná letající ševce, draky plivající oheň a mluvící zvířata? Vše je zasazeno do dětského naivního světa a je samozřejmé, že se to dospělým moc líbit nebude. Ale pro děti to bude opět zážitek, neboť ten podceňovaný outsider to zase všem natře, ti neústupní rodičové zase ustoupí dětským snům a ta sympatická slečna řidička si najde cestu k tomu sympatickému mladíkovi z garáže. Co víc si mohou přát? Kdyby na ČSFD hodnotili jenom děti, tak dám ruku do ohně za to, že by nám Herbie v hodnocení zčervenal a já bych dal čtyři hvězdičky. Jenže na ČSFD nejsou jenom děti, ani moc dětí ČSFD nečte, takže dávám hvězdičky dvě. Ty totiž přesně odpovídají tomu, jak jsem se bavil já osobně. [červen 2006] ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Lindsay Lohan - First ,2. Getcha Back - Mark McGrath ,3. Walking on Sunshine - Aly & AJ ,4. Fun, Fun, Fun - Caleigh Peters ,5. Magic - Pilot ,6. Working for the Weekend - Josh Gracin ,7. Roll on Down the Highway - The Donnas ,8. Born to Be Wild - The Mooney Suzuki ,9. More Than a Feeling - Ingram Hill ,10. Metal Guru - Rooney ,11. You Are the Woman - Josh Kelley ,12. Hello - Lionel Ritchie ,13. Welcome to My World - Mavin ,14. Herbie Fully Loaded Remix - Blacksmoke Organisation ,15. Herbie vs. Nascar - Blacksmoke Organisation , ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)

Reklama

Reklama