Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V jedenáct v noci na noční to i sedne. Trochu nevyrovnané v cílové skupině i v rámci rodinné podívané. Snad překvapí zástup známých herců a hereček (což film zvedá lehce nad průměr). Humor je hodně dětinský, chyběl mi nějaký vtípek pro odrostlejší publikum, které se na film zcela jistě také dívá (např. jako doprovod). Ale sexy pihám, zrzavým vlasům a jiným přednostem Lindsay Lohan odpustíte mnohé. Djkoma to vystihl docela trefně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě v dětství nějak minul, což mě trochu překvapuje, protože Lindsay Lohan jsem měla ráda a do videopůjčovny jsem chodila dost často. A možná bych ho před deseti lety ocenila daleko více než teď. Krásně tam vidíte to ponaučení, že si máte vážit věcí, které vám patří a že sobeckost je opravdu velká chyba, jelikož najednou můžete přijít o všechno. Příjemný snímek, ale když se to vezme kolem a kolem, tak dost zbytečný. ()

Reklama

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Nejsem si vůbec jist, pro jakou skupinu diváků je film určen, sem tam někdy se divák i usměje. Bohužel 95 % času filmu neví co nudou dělat. Schopnosti auta jsou až moc přehnané. Různé otočky, jízda po plotě, nehledě na to, že je to nejrychlejší auto v nascar :-DD Jednu hvězdičku dávám pouze za svůdné křivky L. Lohan, díky které jsem se na film vydržel dívat až do konce. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tak jsem asi malý dítě (a neni to nakonec lepší než kosodřevina?), ale do nálady "bavte mě nebo ne, jen mě nenuťte myslet" to byl zásah. Jenom za volant "živého" Brouka bych vrazila "živou" holku, ne naondulovaného mazlíka Lohanovic, ale zas mi to vynahradily písničky mého mládí, které k daným situacím pasovaly jak prdel na hrnec. Schválně, hádejte, na kterou Brouček udělal životní skok? Kdo hádá, že na Jump od Van Halen, má bod :-)) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)

Reklama

Reklama