Reklama

Reklama

Recenze (4)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Výborný film o filmu, který je o to zajímavější, že v případě Labyrintu se toho dozvíte opravdu mnoho a nejspíše budete i překvapeni. U dnešních filmů je to jednoduché - zelené plátnou a počítač, ale v 80. letech to chtělo partu trpělivých a perfekcionistických lidí, aby byl výsledek takot skvělý. Škoda jen, že je tak krátký a není v něm objasněno úplně vše. ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Fascinujúce, koľko tvorivosti, práce a nácvikov vyžaduje jeden takýto film. Výrobný štáb sa musel skladať zo samých perfekcionistov, keďže výsledok je úchvatný. V dokumente sa divák dozvie všetko o kľúčových scénach a bábkach, no ja by som privítala väčšie rozpiplanie scenára (či bol naozaj myslený tak, aký je výsledok) a viac vyjadrení hercov. Ale fanúšik Labyrintu si rozhodne príde na svoje. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

V angličtině jsme já i moje dvanáctiletá dcera dost chabé, ale to nám v případě sledování tohoto dokumentu vůbec nevadilo. Obrázky stačily. Dcera si už jako čtyřletá lepila nad postel fotky "čaroděje Davida" a hrad Potštejn, kolem něhož jsme jezdily, byl "Hrad nad městečkem skřítků", takže objev filmu o filmu nás obě potěšil a zhltly jsme ho s nadšením. Toto dílo bych promítala studujícím animátorům, je to prostě dokonalé. ()

Reklama

Reklama