Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

kingik 

všechny recenze uživatele

Výjimečně trénovaná a nemilosrdně pohotová je tajná agentka, která bojuje proti útlaku na posledním místě na Zemi 25.století. Pracuje na svržení předsedy vlády a při tom odkryje síť překvapivých tajemství, která by mohla úplně změnit budoucnost. V akčním filmu natočeném podle animovaných sérií MTV v roli agentky Aeon Flux září sexice Charlize Theron Film, který sice nedosáhl svým ambicí, protože v rukou Karyn Kusama to snad ani nebylo možné, ale přesto stojí za vidění kvůli netradičnímu vizuálu a stoprocentně sexy Charlize Theron, která je největším trumfem tohoto mírně povrchního filmu. Slabší akční scény jsou v comicsových adaptacích neodpustitelné, ale snaha se cení. Film se neměl brát tak vážně, a pak by to bylo ono, ale i tak jsem nebyl moc zklamán. 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatný, že už to ani není zábavný (jedině tak vraždící tráva). Charlize Theron to tady moc nesluší a to už je co říct. Sophie Okonedo má místo nohou ruce, což už mluví samo za vše a Marton Csokas má celej film znuděnej výraz a chtělo se mi z něj spát. Závěrečná přestřelka sice došela ušla, ale tu trapnost před tim to už nezachrání. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživný, fádní a po logické strance příliš děravý film. Bojové scény působí velmi chaoticky a nepřehledně. Charlize Theron se mi do té role vůbec nehodila ale abych nepsal jen zápory tak jediný plus toho filmu bylo lehké pyžamo Charlie a za to davam bod navic. Jinak naprosto zbytečně ztracených 90 minut ()

k212 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka přežití civilizace by snad ani nebyla tak neoriginální, nicméně je s vydatnou pomocí špatného scénáře degradovaná na trivialitku. Ve výsledku je do scénáře náslině narván balast klišovitého elaborátu všemožných jiných filmů a řada situací tak ztrácí logiku, některé jsou divně nedořečené.. Výprava a dekorace jsou celkem nápadité, stejně jako výtvarná stylizace do naturálna. Film se snaží být cool ze všech stran, ale trapně selhává v zásadním a to je přílišná vážnost. Proč je Aeon Flux tak opomíjene až nepovedene dílko? Má jednoduše smůlu, že vznikl v pomatrixovské době, protože si troufám tvrdit, že před sedmi lety by to byla pecka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)
  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama