Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej se menuje Aeon Flux prostě nemůže bejt dobrej... Jakýkoliv sexapeal Charlize Theronové je potlačen debilním oblečkem a příšerným účesem. Vizuálně skutečně velice připomíná Equillibrium. Equilibrium sice místy působilu díky nekvalitním trikům velice levně, ale mělo atmosféru, tempo, a myšlenku. Aeon Flux má myšlenku,která se ovšem provalí až v 57. minutě, triky jsou zde vcelku kvalitní (holt MTV do toho vrazila trošku větší balík). Atmosféra však nulová, tempo první hodinu žádné, a střih... eště horší než Blade III - Trinity. První 2/3 jsou naprosto ekloidní ukázka toho, jak filmy netočit, a odpad je jasnej... Jenže pak nastupuje poslední třetina, a všecho začne dávat smysl... Herci sou strašní, až na dvě vyjímky. Charlize Theron se docela snaží, a ten Marton Csokas... toho je pro tendle film škoda... Za to co předvádí bych mu dal oscara (musel bych ovšem nejdřív projít nějakým totálním výplachem abych zapomněl na to, v jakém že filmu to vlastně hrál) Ve vejsledku tedy slabší 2 ** ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To, že Charlize je skvelá herečka nemusí už po Monster nikomu dokazovať, no rola neohrozenej "drsnej" hrdinky sa jej vonkoncom nehodi (zato čierne vlasy sa jej moc hodia!:)))) Aeon Flux obsahuje toľko scén, ktoré poznáme z iných filmov, že mi to niekedy prišlo ako taký nevydarený kompilát. Dej je typicky "komiksový", potešilo ma akurát pár vizuálne naozaj podarených scén a to je trochu málo...V rámci sci-fi brak, v rámci komiksu tiež podpriemer... 1,5/5 ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

70% Charlize je tak úžasná herečka, že by se mi kvůli ní snad začala líbit i Rodinná pouta. Asi nejsem schopný soudně hodnotit, ale v každém případě mě zaujala i spousta originálních nápadů (především výprava a různé technické blbůstky) a zajímavá zápletka. Ani nevím proč, ale celou dobu během sledování se mi furt v hlavě vybavoval film Dark City (Smrtihlav). ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co se vám na tom nelíbí. Je to možná tím, že Aeon znám už z MTV. Proto mě nějaká vraždící tráva nebo ruce místo nohou nijak nepřekvapily. Karyn Kusama není zas tak špatná režisérka, jak sem se domníval. Charlize Theron se na roli Aeon víc než hodí a stejně jako celý film působí velmi zajímavě. Přesto i animovaná předloha byla určena pro tv a její filmová verze na tom není až tak o moc lépe... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatný, že už to ani není zábavný (jedině tak vraždící tráva). Charlize Theron to tady moc nesluší a to už je co říct. Sophie Okonedo má místo nohou ruce, což už mluví samo za vše a Marton Csokas má celej film znuděnej výraz a chtělo se mi z něj spát. Závěrečná přestřelka sice došela ušla, ale tu trapnost před tim to už nezachrání. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama