Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Charles se svou oddanou ženou Helen vypadají navenek jako ideální pár. Mají peníze, krásný dům a zdá se, že spolu prožívají pravý americký sen. Ale během příprav na oslavy 18. výročí svatby nabere Helenin život nečekaný obrat. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

TO 

všechny recenze uživatele

Zazobané černošce se rozpadem manželství zhroutí celý svět. Klasická americká zápletka s pochopitelně šťastným koncem, který v žádném správně naivním příběhu nesmí chybět. Takže pokud jste fandy sladkobolných limonád, jako Až si vydechnu , film si oblíbíte. Škoda těch komických vsuvek herce Tylera Perryho, které film občas nebezpečně vychylují k poloze sitcomu. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento film si Tyler Perry (americký prevlekový komik) napísal, produkoval a ešte si v ňom strihol aj dve postavy. Snažil sa skĺbiť černošský humor s dosť závažnou témou násilného rozchodu a podvodu jedného z manželov. Bohužiaľ z tohoto filmu nevzišla ani komédia, ani dráma, ale len nejaký neforemný hybrid podobný dobre natočenej telenovele a divák bude váhať, či sa má nechať baviť starou černoškou Medeou a jej manželom, alebo rozplakať "srdcervúcou" drámičkou light. Výsledok je rozpačitý. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vynikající komik Tyler Perry se rozhodl přepsat jednu úspěšnou divadelní hru do filmového scénáře, nechat natočit a zároveň si střihnout rovnou dvě role. Tím jaké, svým způsobem konkuruje Eddiemu Murphymu. Styl převleků a humoru jakoby vypadl z Murphyho snímků o zamilovaném profesorovi. Nezůstalo však jen u zábavy. Naopak, převážně jde o romanticko-dramatický příběh o partnerství, nerozvážnostech a lstí, kde je hlavní dějovou linkou lstivý rozvod a nalezení nové lásky, který chytí za srdce a citlivější postavy snad donutí i utrousit slzu. Takže když to shrneme, žánrově je snímek na bázi romanticko-dramatické-komedie, která není zase až tak špatná jak se zdánlivě jeví. Nic není smíchané dohromady, čímž vznikly dějové kapitoly, ve kterých se všechny tři žánry postupně střídají. Příběh mladé ženy, které dá život pořádně zabrat, tedy dramaticky napne, romanticky pohladí a výborným humorem pobaví. Krapet neobvyklé, ale funguje to. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Tyler Perry si asi dal hodně záležet na tomhle filmu o ničem, tak hvězdičku za něj, minimálně v trojroli a ještě scénář, to se jen tak nevidí, ale jinak dost nezáživný a na můj vkus nějak moc černo, ta manželka mohla být víc šílenější a komedie to fakt není, ikdyž se převlíknutej Tyler fakt snaží. 19% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která je spíše dramatem, a kde Tyler Perry perlí ve trojroli tuším. Bláznivá babička rozetne problém své vnučky, kterou manžel po letech vyhodil z domu, po svém - s motorovou pilou se jme řezat nábytek napůl. Dojde k soudu a vnučka si nyní musí sama hledat cestu, jak v životě dál. A mezitím i její známí a přátelé řeší své problémy. Vše podáno vtipně, citlivě a lidsky. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/denik-silene-manzelky.html Nikoliv, nejde o ten český televizní film s Veronikou Žilkovou. Tento by se měl správně jmenovat spíše Deník šílené černošky a vypráví o žerně, kterou úspěšný manžel vyhodí z honosného domu, ona se nastěhuje k babičce, ale ta je pořádně střelená a s bývalým manželem dokáže pěkně zatočit. Třeba když chce polovinu majetku pro svou vnučku s motorovou pilou v ruce. ()

Galerie (26)

Související novinky

Květa Fialová 1929 - 2017

Květa Fialová 1929 - 2017

26.09.2017

Po dlouhé nemoci zemřela ve věku 88 let herečka Květa Fialová. Narodila se v české kolonii u slovenského Fiľakova do rodiny plukovníka letectva. Spolu se sestrou Blankou navštěvovala katolickou školu… (více)

Reklama

Reklama