Reklama

Reklama

The Valley

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Itálie, 1985, 4 min

Obsahy(1)

Tento videoklip predstavuje prvý oficiálny režisérsky počin Michele Soaviho, ktorý bol učeníkom známeho talianskeho režiséra Dario Argenta. Je ladený v duchu Argentovho kultového hororu "Phenomena". O hudbu sa postaral Bill Wyman, jeden zo zakladajúcich členov legendárnej anglickej rockovej hudobnej skupiny Rolling Stones. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (18)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nějak sem nepochopil smysl tohohle krátkometrážního klipu, ale s tou fenomenální hudbou a s shoty z Phenomeny to vypadá fakt zajímavě a působivě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na tomto netradičnom, bizarnom videoklipe ma oslovili a zaujali hneď tri výrazné faktory. Za prvé: Je to prvý oficiálny režisérsky počin Michele Soaviho, ktorý bol učedníkom fenomenálneho talianskeho režiséra Dario Argenta. Za druhé: Celé je to ladené v duchu Argentovho kultového horroru "Phenomena". A za tretie: O hudbu sa postaral Bill Wyman, čo je jeden zo zakladajúcich členov legendárnej anglickej rockovej hudobnej skupiny Rolling Stones. Veľké tri hviezdy. *** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Každopádne tá hudba je skvelá a nielen vďaka nej to celé má atmosféru nadprirodzena i keď som Phenomenu ešte nevidel. Vidieť Argenta pri práci i keď na zlomok sekundy tiež nie je bežná záležitosť. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Tohle je co? Kamerové a stylistické cvičení o ničem? Atmosférická hudba je fajn, ale sama o sobě neobstojí. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

S přimhouřenýma oběma očima. Jako videoklip to nestojí za moc, ale skladba od Wymana je mimořádně působivá. Navíc člověk nahlédne do zákulisí natáčení Phenomeny, což je alespoň pro mě jeden z nejlepších filmů svého žánru. Jen člověka při poslechu o to víc zamrzí, že Dario tehdy nevybíral soundtrack trochu lépe, myslím, že nejsem jediný, kdo si na heavymetalové pasáže filmu moc nepotrpí... Ale tohle je jiná káva - záběr na jehličnany, zvedá se vítr, dívka běží údolím k malé chatce - vytřískat takovouhle atmosféru z nudného prostředí Alp, to už chce kousek umu (a taky dobrou volbu hudebního doprovodu). Jo a ta kytara má fakt cool retro design :) ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Vyjma mladičké Jenny Connelly tento kraťas nemá co nabídnout, atmosférické mi to rozhodně nepřišlo a hudba po chvíli omrzí..50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobrá pripomenutie toho, že v 80. rokoch sa v oblasti videoklipov tvorilo nezávislo, ale aj napriek tomu mainstreamovo. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Hudební podkres je stejně jako u Phenomeny skvělý a vytváří určitou tajemnou atmosféru. Ale moc to neříká... Když zprůměruji naprostou nezajímavost (*) a atmosférickou hudbu (****) , vychází mi z toho dvě a půl hvězdy, zaokrouhluji kvůli působivému prostředí (nad Švýcary jsem se již v komentáři k filmu rozplynul) nahoru. ()

Gor'seye 

všechny recenze uživatele

Hľadal som výraz, akým toto videjko pomenovať...potom som si pozrel pár komentárov a rozhodol som sa pre výraz: atmosférické. Jop, that's it ()

Reklama

Reklama