Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rene Russoová v roli milovnice zvířat, která odchovala bezbranné gorilí mládě. Neworský byt paní Lintzové připomíná Noemovu archu. Kromě jejího manžela v něm bydlí také smečka psích šampionů, královští zající, guinejská prasata, hejna tropických rybiček a vzácných holubů, hadi, kočky. Paní Lintzová totiž miluje zvířátka. Jejím mazlíčkem je ale gorila Buddy. paní Litzová ji zachránila před smrtí a od té doby ji rozmazlovala jako vlastní dítě. Oblékala ji do šatečků , učila správnému chování, stolování, mixovat Martini a dělat drobné domácí práce. Jak ale Buddy rostla, začal se v ní stále častěji ozývat hlas divočiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl dávno a celkem mě pobavil, ve skutečnosti je ale pouze o tom, že zvířata by měla žít v přírodě, a do domů lidí opravdu nepatří. Rene Russo podává jako vždy přiměřeně uspokojivý výkon. Nenadchne, neurazi - film i herečka. ()

Galerie (25)

Související novinky

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (více)

Reklama

Reklama