Reklama

Reklama

Charles Tuttle má perfektní kancelář se skvělým výhledem na město. Jako partner advokátní kanceláře budoucího tchána právě dosáhl vrcholu své nedlouhé kariéry. Dobromyslný Charlie je skutečně presvědčený, že tohle všechno ho spolehlivě ochrání před nepohodlí života. Jenže nechval dne před večerem... Profesionální úspěch se ukáže být iluzí a z ženy, o jejíž ruku se uchází, se vyklube hloupá husa. Na druhé straně ale zjistí, že nic nezpůsobí takovou rozkoš, jako revolverem rozstřílet záchodovou mísu - snad kromě erotických eskapád s podmanivou blondýnkou na těsné posteli v obytném přívěsu. A všechno začne jednou rutinní služební cestou do bohem zapomenutého městečka kdesi v nevadské poušti... (Intersonic)

(více)

Recenze (33)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k významu českého názvu, je už asi jen pár filmů, které by to dokázaly.. Vtip brutálně zavražděn 98 bodnými ranami a kdybych alespoň na chvilku věřil, že tam byl nějaký scénář, tak bych to považoval za vraždu úkladnou. Sledujíc to metafyzické trápení v obývacím pokoji, mé tělo nejdříve opustil duch a pak gauč opustilo i samotné tělo. Jestli to tělo při odchodu prohodilo vázou televizní obrazovku tím pádem netuším, ale vůbec bych se mu nedivil.. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice moc nechápu, proč Jonathan Lynn natočil v podstatě jen takovou kopii filmu Můj bratranec Vinny, ale musim uznat, že i tahle kopie má něco do sebe. Michael Richards v roli falešnýho advokáta a Rip Torn v roli jeho klienta jsou zábavná dvojka. Jeff Daniels mi tam naopak nějak neseděl a přišlo mi, že dostal zbytečně moc prostoru. No možná by se z filmu dalo tak 15-20 minut vystřihnout a vůbec by to nebylo na škodu. Jinak Stiflerova máma vám objasní, že když jíte čkokoládu, jste v podstatě na drogách. 65% ()

Reklama

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Tak nízké hodnocení nechápu. Viděl jsem Trial and Error třikrát a vždycky jsem se bavil. Tady se český překlad názvu hrubě nepovedl, protože jsem si poprvé film půjčoval v domění, že to bude pokračování podle mě povedené oddechovky Dumb & Dumber. Nejlepší jsou záběry ze soudní síně a vedlejší role obžalovaného Benjamina Gibbse (Rip Torn) a soudce Paula Z. Graffa (Austin Pendleton). Taky to byl první film, ve kterém jsem si všiml Charlize Theron. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

no co k tomu dodat... film, který mne nebavil a na který jsme dokoukal snad jen skrz krásnou Charlize Theron (které bylo krásných 22 let). Příběh o právníkovi, který se postupně vybodne na praxi a zamiluje se do krásné neznámé ženy a praxi tak nějak přesune na kamaráda herce? Podivné... Jako byly tu scény, které stály za zasmání a to hlavně u soudu, kdy se právník snažel napovídat herci, ale nebylo jich tolik... 1z5 je optimální ()

Derek 

všechny recenze uživatele

videl som to dost davno tak mozno moje hodnotenie nie je uplne objektivne, ale je sposobene faktom ze som to pozical z videopozicovne na zaklade ceskeho nazvu filmu (ktory doloval z popularity jeffa danielsa a dumb and dumber) a ocakaval porciu podobnej uletenej zabavy, bola to vsak absolutna nuda... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama