Reklama

Reklama

Zajatci

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Násilník Philip Chaney (Tim Roth), odpykávající si svůj trest ve vězení, začne fyzicky přitahovat krásnou mladou zubařku Rachel (Julia Ormond), která zde pracuje. Jelikož se Rachel nedávno rozpadlo manželství, rozhodne se udržovat s Chaneym tajný poměr, čímž však riskuje hrozivé následky pro všechny. (D3VIL)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

solisoli 

všechny recenze uživatele

Zvláštny príbeh vzťahu stomatologičky a väzňa, kde si padnú do oka dvaja hlavní protagonisti. Veľmi zvláštne pomery vo väznici z ktorej odsúdenec za vraždu si chodí na výlety von, akoby nič. Zmätená stomatologička, ktorá si nevie dať rady so svojimi pudmi je odhodlaná na všetko. Nie je šťastné dosadenie Tim Rotha do úlohy citlivej a podmanivej osoby v úlohe milenca Julii Ormond. Nepravdepodobné v predvídateľnom deji, až temer vynútené svojim obsahom. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Svojim spôsobom smutný príbeh poukazujúci najmä na to, ako ľahko sa dá dostať do problémov. Najmä keď človek nerozmýšľa a zdravý úsudok prevýšia city. No čakal som trochu lepšiu dramatizáciu, niektoré scény mi z tohto pohľadu prišli až príliš banálne a miestami ma nudil aj vývoj celej dejovej linky. V tomto smere sa to zlepšilo až na záver, kedy to konečne celé pochytilo trochu z drámy. Na druhú stranu sa mi veľmi páčila atmosféra 90. rokov. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajatci přináší silný příběh lásky dvou lidí, kteří se setkali na tak nehostinném místě, jakým je basa. Julia Ormond a Tim Roth mezi sebou rozehrávají naprosto úžasnou, strhující chemii, silnou a výbušnou tak, že by dokázala podpálit barák. Něco tak "stunning and electrifying" jsem ve filmu mezi mužem a ženou dlouho neviděla. Láska, touha, chtíč, sexuální napětí, vzrušení a zároveň něha a zranitelnost. Tim Roth je zde snad nejvíc sexy, co kdy byl a tím svým pohledem mě dostával pokaždé. Scény s ukazováčkem či ta v restauraci patří mezi jedny z nejerotičtějších scén, co jsem zatím snad viděla. Captives patří mezi neprávem zapomenuté klenoty, které by si zasloužily místo na vrcholu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedno veliké, nepřehlédnutelné plus a tím je okouzlující Julia Ormond, v roli vězeňské zubařky, opuštěné manželky vynikající. Tim Roth by se mnou nehnul ani o píď a čelist by mu mohla cvakat nepřetržitě 24 hodin denně, ovšem jim dvěma to fungovalo skvěle, vzájemná přitažlivost, jiskření, erotické dusno bylo téměř hmatatelné. Inu, zdá se, že láska kvete i na velmi neobvyklých místech.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to Strhujúci romantický thriller. Medzi hlavnými predstaviteľmi Timom Rothom a Juliou Ormond je skutočná intenzívna chémia. Film má slušný scenár s úhľadnou premisou, ktorá vás vtiahne a pohltí. I keď má trochu nepresvedčivý záver nič neuberá na tom, ako veľmi je tento film príjemný a strhujúci. 7/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Tetování, která ve filmu odhalí Tim Roth, jsou jeho vlastní. (D3VIL)
  • Pracovní název snímku byl The Prisoner. (Missa08)

Reklama

Reklama