Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen na základě francouzských oblíbených scének se serfujícím blondýnem v žlutém tričku a černých kalhotách. Snad kromě jeho prkna a image mu nic není svaté. Drtí své okolí vtipnými, bezohlednými urážkami. Jeho celoživotním snem je sjet si velkou vlnu. Jsou ale v Nice vlny? Umí se Brice vůbec na serf postavit? Realita je někdy neúprosná a teprve ve složitých situacích se pozná, jaký je kdo ve skutečnosti frajer... (Holobrádek)

(více)

Recenze (9)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Francouze Brice zabavil, film docela dost vydělal, takže nevidím problém. Jasně, některý "vtípky" jsou fakt mimo a celej příběh je dost dementní, ale na druhou stranu Jean Dujardin si roli přihlouplého blonďatého surfaře ve žlutým triku, černých kalhotách a žlutých botách vyloženě užíval. Komedie, nic víc. ()

Reklama

pappaja 

všechny recenze uživatele

No jasně, pokud nežijete ve Francii, tak vám uniknou mnohé narážky - např. scénka, kdy Brice se skútrem rozráží lidi na židličkách v kavárně "uhni, bacha, jedu" - typický obrázek z Nice, kde se na skútru jezdí na červenou, po chodníku, a parkuje se všude možně i nemožně :) Je to debilina, ale dobře ulítlá! ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama