Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

peproch 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednoduchá komedie o trápení sice pracovitého ale spíše ustrašeného muže, který i za pomoci lekcí bojových umění a setkání s kouzelnou šikovnou třicetiletou manažerkou překoně nejen svůj strach a povědomí nedostatečnosti, ale i potřebu se pomstít, aby si něco dokázal. Bavte se a nezlobte se na jednoduchost, klidně se koukejte s dětma. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, na co tahle krávovinka potřebovala rozpočet 38 milionů dolarů??? Ale k filmu. Allen se na tyhle tatíky přesně hodí... Film samotný sice má myšlenku, jsou tam i vtipné okamžiky, ale často se to bere až příliš vážně. Je to nechutně přeslazené a PŘEDEVŠÍM přechytralá 12 letá dceruška, jejíž mentální vývoj šel světelnou rychlostí dopředu akorát tak dokáže nasrat....Pozitivem je jednoznačně James Belushi.. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rodinná variace na Americkou krásu. Jenže jaký má smysl příběh, zpochybňující tradiční americké hodnoty, pokud sám po chvíli upadne do patetické obhajoby téhož? Navíc Tim Allen se chytil do stejné pasti jako Mel Gibson ve filmu Po čem ženy touží: zprvu je fajn, ale po "proměně" je z něj suchar, mentor a debil. 40 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Když to začalo, čekal jsem trapnou klasiku, jak Joe Nikdo se přes noc stal Joe Někdo a celý film bude stavět domeček lži, aby si post udržel - a bude to jakože sranda. No netrefil jsem se. Bylo to malinko jinak. Příjemně malinko jinak. Prostě komedie z dob, kdy byl svět ještě v pořádku. Pozn.: Belushi je fenomenální. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tim Allen – malý přehlížený úředník, výrobce dobrých reklamních videoprezentací, podceňovaný, v rozvodovémm řízení. Jim Belushi jako učitel bojových umění vypadá jak Seagal. DVD: komentář režiséra a producenta, trailer, 4 vystřižené scény (možno s komentářem), choreografie bojových scén – bez CZ titulků  Film 3/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama