Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dny všední i sváteční podobají jako vejce vejci, pak je manželská krize na obzoru! Stačí jedno nedorozumění a vše směřuje k rozvodu... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda a opravdu to má jen málo okamžiků, který z tý nudy dokáže aspoň na chvilku vyvézt. Ale to co mi na tomhle filmu vadilo asi nejvíc bylo, že ve skoro každý scéně byly stupidní dialogy a scény, ze kterých úplně čišelo jak se tvůrci snažili pořád prohlubovat a prodlužovat nedorozumění o kterým tenhle film je, ale to by se dalo přežít, kdyby byl kvalitně napsanej scénář, ale toho se tady taky nedočkáte, takže pro mě jen jeden stupínek od odpadu ()

ic 

všechny recenze uživatele

Nic nového nebo zvláštního od tohoto filmu nečekejte, ale můžete se dozvědět, kde brali inspiraci Martin Kotík pro svůj film • Pánská jízdaNaštěstí až tak hrozné jako Pánská jízda to není. Pokudím se blíže osvětlit děj: Jak už to tak v rodinných komediích bývá fungující šťastná fodina se dostane do potíží díky jednomu malému nedorozumění. Pak to jde od hádky k hádce a sporům o děti. Nakonec se vše objasní a šťastně dopadne. Velice zajímavá je sousedovic rodina, až nechutně spořádaná a ochotná (jako soused v pánské jízdě), která je úplným opakem hlavních hrdinů filmu soused Flanders :-) . ()

Reklama

Reklama