Reklama

Reklama

Klauni

(TV film)
  • Česko Hoši na výsluní (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Willie Clark žije v New Yorku, o angažmá ale tato bývalá kabaretní hvězda nezavadí. Ne že by byl telefon hluchý, ale když mu jeho agentku a zároveň neteř Nancy nějakou roli sežene, pokazí vše svou hašteřivou povahou. Štěstí se na něj ovšem nakonec usměje - má to však háček. Televizní společnost nabízí tučný honorář, když vystoupí společně se svým bývalým hereckým partnerem Alem Lewisem. Oba muži však již splu dlouhá léta nemluví. Nancy se je nakonec podaří přemluvit, ale při natáčení jak Willie, tak Al roztáčejí takové víry humoru, hádek a vášní, až jde z toho hlava kolem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

kinej 

všechny recenze uživatele

Film Hoši na výsluní na mě působil jako čísi milosrdný pokus, vrátit alespoň na chvíli starého Petera Falka zpět do doby kdy nebyl za zenitem. Což by samozřejmě nebylo špatné, kdyby ve mně tato komedie téměř pernamentně nevzbuzovala lítost. Jasně, fandím všem filmovým (i hudebním) veteránům, ale zrovna Falk by si zasloužil něco lepšího. Třeba něco, co by napsal sám Allen. Na druhou stranu opravdu potěší vidět ty dva giganty pohromadě v jedné scéně, která je místy i vtipná, jen ne tolik, aby to přehlušilo tuny sentimentu. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Příjemná a milá konverzační komedie dvou pánů, kterých si moc vážím, i když každého pro něco jiného, což spolupůsobí o to více zajímavěji. Smíchy jsem se sice nepotrhal, ale počet vtipů a arogantních narážek převyšuje stopáž celého filmu. Film mám s titulky, proto zde ještě více působí komika a účinek slovních obratů a hříček. ()

Reklama

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

Příjemné odpolední posezení u čaje se dvěma starými dobrými známými. Peter Falk jako senilní, ale stále vitální dědula a Woody Allen ve své typické neurotické herecké poloze (jenom ty intelektuální vtípky chybí) celý film v pohodě utáhnou. Spíš než nějaká třeskutá komedie je to spíš nostalgické vzpomínání na staré zašlé časy, kdy bylo vtipné říkat slova obsahující písmeno "K" a schválně někomu prskat do obličeje. Jsem zvědavý na původní adaptaci s Burnsem a Matthauem. ()

SuperKarel 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě tento film zklamal. Čekal jsem nadprůměrnou zábavu, které jsem se nedočkal. Chvílemi jsem se nudil a stále čekal, kdy se to rozjede, ale nerozjelo. Přestože mám rád Petera Falka i Woodyho Allena, nemůžu dát více, než 2* Taky mi nesedl brněnský dabing, který se podle mě hodí jen na seriály, ve filmech ho nesnáším, bohužel jsem neviděl verzi s titulky, možná by to bylo o něco lepší... ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Zkušeností s Casino Royale (tedy dalšího filmu, kde si Woody zahrál roli, i když na filmu jinak nepracoval) připraven na nejhorší, byl jsem docela příjemně překvapen. Woody Allen hraje výborně, jeho vtipy jsou v odlehčeném ale klasickém Allenovském stylu (odlehčeny od intelektuálnosti). Peter Falk nebyl špatný, ale přecejen, když nebyl ve scéně Woody, nestálo to za moc. Takže spíše průměrný odpočinkový film. ()

Reklama

Reklama