Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc ujeté a bláznivé i na mě. Těšil jsem se na Sellerse, bohužel skoro pořád byl v záběru kamery O'Toole. Opravdu vtipné scény a absurdní momenty, vyvolávající v divákovi nezadržitelný smích, bohužel přebíjely situace, které byly nudné, lehce naivní a docela trapné. Možná kdyby dostali více prostoru Sellers s Allenem, mohlo to být víc poutavější a vtipnější. Asi se na to ještě někdy podívám, třeba mě to chytne víc stejně jako jiné uživatele, každopádně teď jsou to bohužel jen lepší 3*."Buď zticha, když na mě křičíš!"; "Lascivní cizoložník je muž, který lascivně cizoloží."; "A pak doktore, když mi bylo 15, musela jsem říct rodičům, že jsou adoptováni." ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Naprosto neodolatelné trio Sellers - O'Tool - Allen zde roztáčejí neobyčejně zábavnou podívanou, točící se kolem žen a jejich jedinečnosti. Zoufalého Sellerse vyvažuje k roztrhání chtěný O'Tool, aby nakonec všechno rozčísl skvělou hláškou Woody. Tenhle film má všechno, co má správná (čili dost potrhlá) komedie francouzského typu mít. Nedpoustím si nakonec jednu Victorovu hlášku z jeho, nepříliš pečlivě udržované domácnosti: "Ten lososový salát je z dubna, ale když si ho opepříš, bude dobrý..." ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na Sellersa, hlavne vtipný úvod súboja s manželkou ma navnadil. Dosť to pripomínalo Sellersove slávne "katovačky" so sluhom Katom v sérii Ružový partner. Potom však prichádza na scénu Peter O´Toole a ten dostáva podstatne väčší priestor, čo je škoda. Z dnešného pohľadu zaujme mladý a malý "skrčok" - Woody Allen v jednej z menších postáv. Celkovo film iba na jedno pozretie a kto čaká vtipné scény so Sellersom ako ja, tak má trochu smolu. Niečo málo vtipného tu je, ale meno Sellers som si automaticky spájal so salvami smiechu, ale tu to nehrozí. Záver je už čistý chaos a afektované bláznovstvo v najvyššom leveli. Trochu sklamanie. 60% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Hlava mi nebere, že scénář k této téměř nevtipné komedii napsal Woody Allen, i když nejrůznějších bláznivin za svůj život stvořil víc než dost. Na druhou stranu je jeden z mála, na koho se tu dá koukat a kdo aspoň občas pobaví. Dejme tomu, že ještě Peter O'Toole s Romy Schneider jsou dobrým lákadlem, ale třeba Peter Sellers mě neskutečně irituje. Vadí mi přehnaná teatrálnost některých hereckých výkonů a dabing také nepatří k nejlepším. V originálním znění je film možná o fous lepší, zjišťovat to však nehodlám. (45%) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Už úplne chápem Woodyho, keď sa po zhliadnutí tohto filmu rozhodol, že nenechá režírovať svoj scenár niekoho iného (aké dobré bolo to rozhodnutie všetci vieme!) Pussycat je prvú hodinu doslova kabaret- ukričaný, rýchly, chaotický..zmes skečov, ktoré akože držia pohromade. Woodyho repliky v tom celom chaose zanikajú, réžisér je riadne drevo a prehrávajúci herci tomu celému fakt nepomáhajú... A keďže všetci asi vedeli, že to asi nie je bohviečo tak v poslednej polhodine všetko zrýchlili, zbúchali jedno cez druhé a ešte pridali na plyn a aspoň tá situačná komika bola super (Sellersova vikingská žena rules!!!:). Pussycat nie je prúser- je to len neokresaný a zle zrežírovaný scenár jedného ešte nie úplne vypísaného superkomika. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, ve které Woody Allen oslavuje své narozeniny, se točila 1. prosince – tj. v den Woodyho 29tých narozenin. (HellFire)
  • Woody Allen byl v průběhu natáčení natolik nespokojený s tím, jak režisér, producenti i herci chtiví improvizace (Sellers a O'Toole) neustále měnili jeho scénář, že nakonec spolupráci zcela přerušil. Ve výsledku pak je film velmi vzdálený Allenovu původnímu textu. "Producenti nikdy nerozuměli ani slovu ve scénáři. A samozřejmě že můj hlas neměl váhu. Kdybych se jen ozval, tak by mě umlčeli nebo vyhodili. Proto se mi tedy nelíbila ani tato zkušenost, ani film." okomentoval Allen. (Nin)
  • Capucine hraje postavu jménem Renée Lefébvre. Rodné jméno Capucine je Germaine Lefébvre. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama