Reklama

Reklama

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další kousek ze švédskou Nástěnkou(nemůžu si pomoct,ale prostě mi připomíná Nasťu,kterou mimochodem nesnáším,kdežto Christinu žeru) a musím dodat,že zatím "nejslabší"(ale je dobrej) kousek.Drama pro okrajový diváky řízlý erotikou.Tyhle role prostě Christině sedí.Film asi nesedne každýmu ale příznivci Christiny si určitě přijdou na svý.Jak všichni víme nahoty se nebojí.Její sexuální tužby a vize jsou nahoty plné.Navíc máme ve filmu možnost vidět kousek ze švédskýho Tarzana(což mě pobavilo).Mám to tak na 3,5 hvězdy.Zatím pošlu koment a až se mi to rozleží v palici tak i ohodnotím.4.8.2015 tak dávám 4.Protože je to určitě netradiční kousek a poslat ho do průměru?To si určitě nezaslouží.V podstatě jediný co mě na něm sralo byl ten hnusnej blonďák.Jinak nic.PS:pro Pekisana-a kdo v tý době neměl bobra? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady jsem čekal něco trochu jiného. Ten snímek má místy náběh na to, že by mohl být celkem pěkně drsný, ale vlastně takový není. Má jednu velkou výhodu, a tou je Christina Lindberg v hlavní roli. Ona je krásná, je smyslná a navíc v sobě má něco nevinného. Film stojí za to zhlédnout hlavně kvůli ní. Možná jen kvůli ní. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jestli je něco co bych mohl k filmu napsat a nakonec se dá film shrnout vlastně jednoduše Exponerad aneb 90 minut obdivování nádherné Christiny o ničem jiném film není,protože erotické drama pozadí je jen průměrná ničím nevýrazná výplň. 50% --- 5/10 IMDb ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ak mate radi okrajove zanre filmovej kultury, tak skor ci neskor narazite na meno Christina Lindberg v dnes uz kultovych kuskoch ako Thriller - en grym film, Anita - ur en tonårsflickas dagbok a v neposlednom rade japonsky Furyô anego den: Inoshika Ochô. Avsak az v tomto neznamom kusku sa mi podarilo objavit ten jej vsetkymi ospevovany nevinny kukuc a az detska naivita, ktore spolu s grandioznymi prsiami vytvaraju v zastupoch muzskeho pohlavia standing ovation a nie, nemyslim potlesk za predvedeny vykon. K filmu dodam, len ze sa jedna o eroticku dramu o mladej slecne zmietajucej sa medzi vztahmi s dvoma muzmi a svojimi sado-maso predstavami. Christine uloha presne sadla, lebo hra hlupucku pubertacku co nevie co chce a par krat to aj dostane. Pre milovnikov starsich erotickych filmov len dodam, ze prales este nevyrubali. ()

Reklama

Reklama