Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Surfování formuje charakter,“ tvrdí instruktor surfingu jednomu z hlavních hrdinů tohoto filmu, svým názvem odkazujícího k slavnému snímku Johna Milliuse Big Wednesday (Velká středa, 1978) z prostředí tohoto sportovního odvětví. Dva staří přátelé - Even a Tord - mají společnou vášeň a tou je surfování. Film začíná svatbou Torda s Karen, kterou Even platonicky miluje. Krátce po svatbě musí Tord odjet na služební cestu do Singapuru a požádá Evena, aby se v době jeho nepřítomnosti o těhotnou Karen postaral. Tordova cesta se protahuje, protože v Pacifiku jsou trochu jiné vlny než v rodném Norsku, a Karen s Evenem se začnou pomalu sbližovat... O pravdivosti úvodního tvrzení se můžete přesvědčit v tomto romantickém dramatu s komediálními prvky o surfařích z norského Stavangeru. (Febiofest)

(více)

Recenze (4)

dozana 

všechny recenze uživatele

První severský film který mě příšerně nudil, asi po půl hodině se ve filmu stále nic nedělo....to už jsem to neunesla a vypla jsem to. Hlavní hrdina na mě působil strašně chladně a hlavně celkově mi to přišlo o ničem, dialogy neslané, nemastné...asi nemám surfařského ducha, jinak si to neumím vysvětlit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

První hvězdičku dávám za kameru a to hlavně za snímky přírody, druhou za to, že jsem se dozvěděla, že Norové surfují. V Norsku.___ Jinak mi to připadá jako snímek o Marťanech, který i Marťani natočili. Postavy jednají úplně nesmyslně a dialogy jsou prapodivné, nedořečené a .... no, jiné slovo se na to asi vymyslet nedá, takže znovu: nesmyslné. / 7. 9. 2010/ ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama