Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

castor 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti thrillerům/hororům, kde je znát mizerný rozpočet a přítomnost tří a půl herce. Ty svede dohromady snaha jednoho z párů pláchnout přes hranice, ještě předtím si ale udělají nucené zastaveníčko u benzinové pumpy (na kterou mimochodem za celou dobu nepřijede žádný jiný řidič tankovat). Tam se začne umírat, nesmyslně blábolit (biolog a jeho všemožné teorie) a amputovat končetiny (co s amputovanou/napadenou rukou udělají, je ale záhadou). Na všem teplém parazitující příšerka je docela fajn, herci nejsou až tak špatní, nicméně chyběla mi pořádná atmosféra a hodně štval zbytečně nepřehledný střih!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Béčko jak má být - nekomplikovaný přímočarý děj, skvělá zápletka s bodlinatým parazitickým mutantem neznámého původu kombinovaná s únosem dvou měšťáků dvěma nevypočitatelnými white trash magory, vcelku schopné a uvěřitelné herecké osazenstvo, tedy potenciální minimálně čtyřhvězda, ale... Ale kamera a střih. Musím to snad nějak podrobněji vysvětlovat? Prostě další režisérský nýmand, který z nedostatku ne snad financí jako spíš fantazie a tvůrčí invence vyrábí trikové scény hystericky skákající kamerou a frenetickým střihem. K zblití. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Splinter je překvapivě koukatelný a dokonce značně napínavý horůrek, který těží především z nepředvídatelnosti scénáře a originální parazitní příšerky. I když počátečních a konečných 20 minut je vesměs utrpení, kde mozková aktivita klesá k nule, kameram opakovaně hatí možnost cokoli zahlédnout epileptickými záchvaty a nafta hoří popřípadě vybuchuje pouze tehdy, hodíli se to hlavním postavám. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další pěkněj horor na který jsem narazil po dlouhé době. Do poloviny jsem se na to koukal s CZ dabingem a musel jsem to vypnout a sehnat si original s titulkama. Takže bacha. Na úvod moc pěkná atmosféra, než se setmí a děj se odehrává na pumpě. Ano mnohokrát omletý námět, ale bylo to slušný. Herci - 70%, Logika celkem ušla. Jen mi tam chybělo více obětí a krvéé - 4* ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Malý hororový triler, na ktorom sa žiaľ nízky rozpočet prejavuje najmä uhýbajúcou a roztrasenou kamerou a videovizuálom. Pritom neoriginálny biologicko-invazívny námet je spracovaný viac než uspokojivo, herecké výkony v rámci žánru tiež ujdú a vývoj deja nudí minimálne. Chcelo by to ale rimejk. S poriadnym rozpočtom a poriadnym filmovým vizuálom. Za tri ostne. (28.12.2023) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama