Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

LihO 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý horor. Efekty nie sú nič extra, vidieť, že ide o nízko-rozpočtový film. To však vôbec nevadí, lebo atmosféra filmu je brutálna... vžil som sa do deja a vychutnával som si každú scénu. Niektoré scény sú dosť úbohé a pripadali mi fakt vtipné.. napr. pobehujúca ruka ako v rodine Addamsovcov. No aj tak je to dobrý film, škoda, že neocenený. Hodnotenie pod 3* si nezaslúži. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprosto špatně nasnímané a kreténsky urychlené akční scény s nonstry. Pokroucené lidské těla by působili slíp kdyby se nehýbali rychlosti stíhačky. Gore mohlo být dobré, ale opět je to špatné nasnímané. Dabing je naprosto idiotský, ale nevím proč, líbilo se mi to. Njn hold 7 zlatavých Plzní dělá svoje. ()

Reklama

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když začala útočit ruka zabiják a geniální postava Seth, kterýmu jsem přál dlouhou a bolestivou smrt od doby co začal filosofovat o stáří lesa, po ní začal házet toaletní papír.. Jediné čeho lituji je že nevím jestli všechny postavy půjdou pod drn nebo ne.. Ale vlastně je mi to spíš jedno. Odpad ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Víc než film samotný mě vyděsilo spíš to, kolik je tady na něho vcelku pozitivních hodnocení. V žánru hororu je sice spousta větších blbin, ale to ještě nedělá z této záležitosti průměr. To už tolika lidem opravdu stačí, aby film nebyl vysloveně debilní, aby byli spokojení?! Jediné co bylo aspoň průměrné, byl výběr prostředí a dialogy. Jinak žádná sláva. Zápletka hrozná, monstrum nenápadité a místy až směšné (a nepomohl ani ten maskovací střih), herci rekrutovaní snad z nějaké herecké farmy někde v Idaho, o nějaké pořádné hudbě se mluvit nedalo... . A konec byl spíš vysvobozením, než vyvrcholením. Co míň si přát? ()

akisha 

všechny recenze uživatele

V záplavě skutečných hororů, které je utrpení sledovat (Mlha, Prokletí domu slunečnic, prakticky všechno od Bolla) je SPLINTER rozhodně nadprůměr, i když tak slavné to taky není. Co by se dalo vyzdvyhnout je obsazení, protože všechny postavy hrají přirozeně, takže jim budete fandit, a potom také nápad s hlavním "záporákem", který sice nezapře slabší rozpočet, ale tajemno, strach a napětí utáhne. Škoda jen toho tolik kritizovaného zběsilého střihu, i já se musím přidat se svou troškou do mlýna, protože toho ve vypjatých momentech fakt není moc k vidění, když to vypadá, jako kdyby kameru držel někdo stižený nervovým šokem. Za tu skotačící utrženou ruku ale přidávám *, pro někoho se silnou arachnofobii patřičně hororový zážitek. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno