Reklama

Reklama

Parasaito Ivu

  • Japonsko パラサイト・イヴ (více)

Recenze (4)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem dosud mnoho asijských filmů a přestože tenhle nebyl úplně nejlepší, první polovina měla svou atmosféru (ta sice brzy zmizela a horor se změnil v romantiku - ehm - , ale nejhorší to nebylo. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Parasite Eve disponuje originální a velice znepokojující premisou. Celá první polovina je velice sugestivně natočena a ač se v ní toho zas tolik neděje díky zručné práci režiséra drží člověka neustále v napětí a takřka každá scéna působí tak nějak zlověstně či znepokojivě. Ve druhé půli ale film hrozně zbéčkovatí, atmosféra se vytratí pryč a ke konci se dostane ke slovu jakási prapodivná romantika. Tenhle film si rozhodně zasloužil mnohem lepší závěr. Doporučují jen dvě z pěti mitochondrií. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sci-fi horor, ale nakonec z toho vypadla bizarní romantika. Ok, dejme tomu. Rozjezd je navíc skutečně dooost pomalý a když film začně nabírat na obrátkách, tak se tempo zvolní ještě víc než na začátku. Moc se mi líbila základní myšlenka filmu a několik skvělých scén, ale pokud nejste fanoušci japonských filmů (nebo stejnojmené PSX hry), tak se asi unudíte. Chtělo by to asi spíš přečíst předlohu, protože scénář něco do sebe má. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Skvelý námet, japonské typické dramaticko dojemne spracovanie ktoré tu konkrétne vadilo a zbytočne natiahlo stopaž. Ale zas napätie a atmosféru to v niektorých pasážach malo parádnu. ()

Reklama

Reklama