Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eun-jin zvaná Mantis (kudlanka) je skutečnou královnou jihokorejského podsvětí. Svým podřízeným vládne pevnou rukou a oni jsou své šéfce věrní až za hrob. Do života Eun-jin a jejích mužů z "nůžkového gangu" ale zasáhne její setkání se sestrou, která pomalu umírá. Eun-jin jí touží před smrtí splnit každé přání. Jenže ona si přeje vidět Eun-jin vdanou. Tak začíná rychlé hledání vhodného adepta, na jehož konci Eun-jin stojí před oltářem s oplácaným uťápnutým úředníkem Su-ilem. Ten je zprvu šťastný, že se mu podařilo splašit takovou krásku, brzy ale zjišťuje, že drsňácká Eun-jin asi přece jen není obyčejná majitelka bezpečnostní agentury. Navíc má Eun-jin stále více problémů s gangem Bílého žraloka... (Natascha)

(více)

Recenze (27)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato to nebylo až tak skvělý (na čistý 4*). Akce s komediálními prvky a hodně jednoduchým přímočarým dějem, který mohl nabídnout i víc. Začátek hodně bavil (doslova jsem se řezal smíchy) (vše zábavné se točí kolem Mantis - kontrast její postavy jako šéfky gangu a současně té, která si hledá manžela přes seznamku, je největším přínosem snímku, prakticky s ní stojí a padá jeho kvalita; s lepším dějem to mohla být fakt bomba), ale čekal jsem víc. Popravdě řečeno, těším se na "dvojku", tohle byl slušný příslib. 70% ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Nejen vyvážený mix komedie a gangsterky, ale i pořádná hrst dramatu je obsažená v tomto díle a jelikož jsem začal s trilogií od konce, tak už teď vím, že obě pokračování se v této části nemohou s jedničkou rovnat. Zajímavý námět, kdy je hlava mocného gangu na dovolené a zastupuje ho žena. Tak chladná, drsná a nepřístupná, že se většina gangu vedle ní klidně může považovat za „zženštilé krasavce“. Jenomže naše drsňačka konečně po letech vypátrá svou odloučenou sestru z dětství, kterou dělí od smrtí jen málo času. A ten by chtěla prožít ve společnosti své sestry, vidět její svatbu, děti a všechny fajn romantické věci, které ženy přeci dělají. Takže se drsňačka musí hodně učit a přizpůsobit „obyčejnému“ životu a přitom si neztratit tvář Velkého šéfa před svými chlapci. „Eun-jin (krásně zahraná Eun-Kyung Shin), ty máš ale zabijácký smysl pro humor“ (citát z filmu) - dle této šablony se jede po celou dobu a zaručeně nezklame. Mám z toho všeho hodně radostný a spokojený zážitek a to nejen z komických situací, ale také z akce, jež je zde v počtu větším než malém a jasně na nejlepší úrovni z celé trilogie… ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film ! ihned ze začátku na vás vybafne celkem slušná bitka a člověk si myslí že opravdu bude sledovat akční nášup, jenže první polovina se nese v tempu šílené komedie. Velký množství hlodů a luxusních scének v čele se scénkou s kočkou, to už sem ležel pod stolem. Druhá polovina přituhne a nese se právě akčnějším a vážnějším duchu...už dlouho mi nebylo tak moc líto mrtvýho gangstera, zvlášt takovýho sympaťáka :( Velká škoda že film neměl navíc pár takových momentů jako např. bitka na konci ! Ale co tak jako tady sem se hodně dlouho u šikmookýho filmu nenasmál. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pohodový mix komedie a gangsterky přikrášlený efektními ukázkami bojového umění. I krapátko dojemného dramatu nám tento pěkný filmík poskytne.. Obrovskou devízou snímku je herečka Eun-Kyung Shin v roli drsné, v jádru však citlivé, první dámy jednoho pouličního gangu. Doslova si krade film pro sebe. Vypadá a chová se chladně a nekompromisně, ale přitom působí tak sympaticky a neodolatelně, že jsem na ní po celý film mohl oči nechat a hltal každý její vstup na scénu. Stejně jako Lhurgoyfa mně až magicky přitahovala. Její přeměna v nafintěnou paničku, peskování členů gangu, rázné odrážení nesmělých pokusů zakřiknutého novomanžílka o manželské soužití.. Úsměvné a velmi.. velmi příjemné. A takový je i celý film. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podareny mix akcneho filmu, komedie a aj pre romantiku sa tu naslo miesto. Velmi ma potesilo, ze romantika neprevlada nad vsetkymi spomenutymi zanrami a je to tak vsetko rovnomerne zakomponovane do filmu, takze nic neprevysuje nad inym zanrom v tomto filme. Niektore sceny boli zabavne, ako to ozivovanie macky, ktora omdlela nad privalom deravych ponoziek jedneho podivneho typka:) Film ma milo prekvapil a mal som z neho dobry dojem, ze ma to bavilo sledovat az do konca filmu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama