Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemství, romantika a dobrodružství jsou společnými jmenovateli tohoto dobrodružného filmu o životě a lásce legendárního hrdiny. Nosí černou masku, aby zakryl svou totožnost. Je oblečen v černém, aby si zajistil svou bezpečnost. Když dojde na bezpráví, neváhá použít meč, aby bránil chudé proti zkorumpovaným vládním úředníkům. Jeho srdce bije pro krásnou, divokou a nezávislou Esmeraldu, dceru guvernéra. Dokáže však milovat tuto ženu a zároveň dostát své přísaze? (StrYke)

(více)

Recenze (8)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

To zas byla laciná hovadina, Řitka k nám tahá jenom skvosty a jsem tomu rád, ale tenhle mi moc nesedl. Hodinu se tam nic neděje, děsná nuda, pak se to trochu rozjede, aspoň pár solidních soubojů a šermovaček, díky čemuž dávám za dvě. Řitka fakt neví, jak nám ten film vnutit, na obale je Zorro, ale Vláďa Fišer čte Lišák Zorro. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Shodou okolností jsem během pár dnů viděl dvě verze Zorra. Ve srovnání s Delonem je tady znát výrazně levnější výprava, chybí charismatičtí klaďáci a záporáci a Zorro je ještě víc Jánošík než byl Delon. Je ale fajn, že si to nehraje na velký dramatický umění, spíš to pracuje s humornou nadsázkou, takže je to docela obstojná čurina. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Aj keď chápem, že sarkastický humor a výsmech patrili do tohoto žánru, samotný film celkovo dosť znevažujú. A aj tá humorná stránka, niekde na pomedzí trápnosti, je slabšia. Celkovo príbeh ničím neprekvapí a akčnosť sa tu strieda s hluchšími momentami. Možno mohla byt stopáž o kúsok kratšia, koniec je zbytočne naťahovaný. Z hercov možno vypichnúť skôr tie ženské postavy, predovšetkým pre ich krásu. Hodnotenie: 50% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zorro mi v tomto filme pripominal niekoho, kto si o sebe mysli, ze je nieco viac ako druhy. Filmu chybalo toho dost, aby ma to oslovilo viac, nie aby som u toho zival nudou, co sa to deje v tomto filme. Zaujimavych scen vo filme je len nepatrne mnozstvo a to ked sa nieco vyskytne, co by bolo citit akou takou adrenalinovou vsuvkou, tak tomu chybalo nieco, co by ma to ako tak zaujalo. ()

Reklama

Reklama