Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jerry (Joe Mantegna) je členem chicagské mafiánské rodiny a momentálně má velké problémy se svými šéfy. Ale je tu jedna šance na vykoupení. Musí se o víkendu postarat o Gina, "milého chlapce", který souhlasil, že vezme na sebe vraždu spáchanou velkým mafiánským šéfem. Za to požaduje rybářskou loď. Ale Jerry je zvyklý dělat věci po svém, a tak bere Gina na ryby na víkend. Tam si Gina spletou s místním mafiánským bossem. A to je moment, kdy opravdu začne jít do tuhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (5)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Každý začátek kariéry je těžký a to i pro průměrného scénáristu a režiséra Davida Mameta. Jeho první dva snímky jsou nudné, někdy až otravné a nezáživné. Jeho první film Hráčské doupě byl snad ještě horší. Jedinou kapku vzrušení v tomto filmu jsem zažil když Gino v kasinu vyhrál. Myslím, že i tehdy se Don Ameche (Gino) také jinak zatvářil. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který je sice avizován jako komedie, ale salvy smích u něj rozhodně divák vyluzovat nebude. Spíš než o za každou cenu vtipnou taškařici, se jedná o úsměvný příběh o vznikajícím přátelství a záměně identity, který stojí na hereckých výkonech ústřední dvojice. Ameche jako málomluvný čistič bot Gino a Mantegna jako mafiánský voják Jerry, spolu fungují dokonale a David Mamet režíruje s přehledem. Není to bomba, není to známé, ale když to člověk uvidí, určitě neprohloupí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama