Reklama

Reklama

Milenka smrti

  • Kanada BattleQueen 2020
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ľudstvo živorí na snehom a ľadom pokrytej zemi po zrážke s asteroidom. Vládne mu len niekoľko vyvolených - Elita. Do čela boja za slobodu sa postaví bývalé prvé dievča háremu pre vládnucu vrstvu. V hlavnej úlohe sexy modelka Julia Strain (Penthouse, Cosmopolitan, Vogue) . (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli některý film jasně definuje hodnocení "odpad", pak je to právě "Milenka smrti". Nedá se ani popsat, jak špatný a otřesný tento film je, zvlášť pokud si z blbosti koupíte na slepo originálku za tři stovky (jako já...) ... Film vám pak ve sbírce dvd leží v koutě jako smutná připomínka vaší nerozvážnosti (a blbosti) a víte, že se jej již nikdy nezbavíte ... Film, který svojí špatností, amaterismem, nevyrovnaností scénáře, triků, postav, děje, prostředím, extrémně špatnými a trapnými akčními scénami ... prostě naprosto vším válcuje běžné špatné filmy a povyšuje je na dobré. Mnohonásobně horší, než nejhroší filmy Stevena Seagala, Chucka Norrise, Dolpha Lungrena či Van Damma ... Navíc ani nedefinuje žánr, ve kterém se pohybuje ... Nejdřív se jedná o penthausovský erotický filmeček, který se později změní v sci-fi a končí nějakou tou (naprosto ubohou ...) akcí. Jeff Wincott, člověk, který kdysi docela uměl rozdávat rány a kopance před kamerou, nepředvede před kamerou ve filmu absolutně nic a když píšu nic, tak opravdu nic, od samotného dialogu po jedinný projev akce. Hlavní postava ztvárněná Juliíí Strainovou, zřejmě nějakou playmate sice předvede pár erotických scén a nahoty, což je asi jedinné maličké plus filmu, ale jednak se sem vůbec nehodí a jednak i v rámci erotických filmů je to naprostá trapnost ... Existují filmy, které jsou tak špatné a otřesné a řekněme třeba hnusné a hloupé, až jsou dobré ... A tak nám ani nevadí, když ve sbírce máme nějaký ten "malý skvost odpadu", který z jisté člověku vlastní škodolibosti půjčujeme přátelům jako takovou taškařici, abychom si z nich udělali legraci. Tady ovšem veškerá sranda končí a opravdu tento film bych si ani ze srandy nedovolil půjčit mému nejlepšímu kamarádovi! VARUJI PŘED TÍMTO FILMEM!!!!! Absolutně nemá smysl na něj koukat a je to 95 min totálně ztraceného času ve vašem životě ... ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, aj na takéto filmy (?) sa nájdu peniaze, resp. práve na takéto sr@čky sa nájdu vždy. Aj keď pochybujem, že ich bolo veľa. Nemožno odporučiť ani zdravým a vyrovnaným jedincom ( rozumej divákom ), pretože film má silu atómovej bomby, čo sa týka úplnej imbecility. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

To si tak pluje menší asteroid vesmírem, až mu stojí v zemi malá nenápadná planetka. A páč planetka neuhne, přihodí se náraz, který vyhubí vše živé na staletí dopředu, zvířený prach zakryje slunce a celá planetka se pokryje ledem. Leč lidstvo se nenechá vyhubit nějakou živelnou katastrofou, a přeživší se radši rozdělí na dva tábory, aby se mohli vystřílet navzájem. I když vystřílet - jedni, zvoucí sama sebe Elitou - tráví veškerý čas chlastáním, sexem a přemýšlení o nekonečném životě, a ti druzí - Rebelové - jsou prostě Ti druzí. Finální bitva mezi oběma tábory se ale blíží ... Ojoj, to jsem zas jednou projevil obrovskou filmovou odvahu, a tento film zkouknul (až do konce). Ale nemohu říct, že bych jej pochopil. Z jedné třetiny se film tváří jako medailonek Pent-girl Julie Strain, která i v nejvypjatějších chvílích vystrkuje své přednosti z obrazovky (snad jediná scéna, ve které nebyl vidět ani kousek z jejích prsou, byla když se "jako" vypravila na ledový povrch Země - samozřejmě následovné rozmrzání bylo opět velice sexy). Z druhé třetiny se film tváří jako akční, ale kromě velice vtipného tréninku v táboře Rebelů, kde výše zmíněná svými ňadry umlátí svého sparing partnera a menší přestřelky ke konci se akce neděje. A třetí třetina už je jen koncentrovaná nuda vyplněná těmi nejstupidnějšími dialogy, které si dokážete představit (navíc v českém dabingu dvojnásob stupidními). Takže jediné, čím se se alespoň trochu pobavil, bylo jméno hlavního šéfa Rebelů - v originále Joad, v českém znění Čoud. Pokud tedy někdo dostane podobný nápad jako já, a to zpestřit si večer právě tímto filmem, tak dopředu říkám, že dělá opravdu velkou chybu... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Běžný nudný erotický snímek se sci-fi tématikou s přiblblým dějem, stupidními dialogy, erotickými scénami a nezvladatelnou ubohostí. Proboha, co tu dělá Jeff Wincott? Tak to už na tom musel být opravdu špatně, že vstoupil do těchto vod. ()

Shanen29 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak toto mě vyrazilo dech.Něco tak blbého je možné natočit?.ANO.Takže napíšeme a označíme taky ODPAD. ()

Vic 

všechny recenze uživatele

Julie Strain je prostě skvělá, na filmu nezáleží ... Stejně všichni slintají a pak si při hodnocení filmu hrajou na intouše .. ()

Reklama

Reklama