Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký wrestler Jimmy King je považován za jednoho z nejlepších zápasníků všech dob, má nejdelší vítěznou sérii v řadě a zdá se, že je neporazitelný. Mezi jeho největší fanoušky patří Gordie a jeho kamarád Sean. Jednoho večera vyrážejí na wrestlingový zápas, hlavní hvězdou večera je jejich idol. Jimmy až do poslední chvíle netuší, že se jedná o jeho poslední zápas. Celých čtrnáct let vyhrával, protože jeho soupeři měli agentem nařízeno, aby ho nechali vyhrát. Nyní se ho rozhodl zbavit. Gordie a Sean jsou zdrceni, když King končí v poli poražených. Když se vracejí domů, rozrušený Sean nezvládne řízení a havaruje. Jejich fekální vůz, zdroj obživy, je zničený. Zklamaní mladíci netuší, jak naloží se svými životy. Nakonec se rozhodnou, že se pojedou do Atlanty, najdou Jimmyho Kinga a pomohou mu znovu se postavit na nohy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, poměrně často jsem se zasmál, byť fekálního humoru jsem ušetřen nebyl. Hodně mimo bylo obsazení role Jimmyho Kinga, připomínal wrestlera asi jako já připomínám chleba s máslem. A Rose McGowan, byť v malé roli, opět mi připomínala figurínu. Možná je to make upem, ona v každém filmu vypadá jako z plastu. Tady je to ale dotaženo do extrému. Samotný wrestling, kterého je tady imho požehnaně, je povedený a hlavně přehledný, to se mi líbilo. No a finále, to bylo hodně super. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Smutná komedie. Ne, že by byla smutná, ale smutné je jak se někdo snažil a vyšlo z toho tohle. Leda by se snad ani nesnažil. To by bylo ještě pochopitelné. Chápu, že pro fanoušky wrestlingu je to skvělý film. Pro ty, kterým přijde wrestling jako úplně zbytečný a trapný, je pak zbytečný a trapný i tento film. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě a jednuduše zábava, nic jinýho to neni, jako film to stojí za hovno, ale bavil sem se skvěle. Spousta známejch westlerů v čele s Dallasem Pagem a Billem Goldbergem, k nim jako záporák Joe Pantoliano a skvělá dvojička David Arquette a Scott Caan a parádní wrestlerský finále, jen ten Platt tam nějak neseděl jako wrestler, ale jelikož neukazoval sádlo a byl vždycky v nějakým oblečku, tak to nevadilo. A ta závěrečná titulková scéna se setřihem všech kopanců do koulí z celýho filmu byla fakt sugestivní ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jen velmi nenáročná komedie s dobrým námětem, ale slabým scénářem, fajn herci, kteří se ale moc nepředvedli a efektními zápasnickými scénami, kterých ale mělo být mnohem víc. Prostě samá ale a ve výsledku průměrný film, ničím zvláštní a nijak zvlášť zábavný. David Arquette nezapře komediální talent, ale kde nic není ani smrt nebere, Scott Caan je stejné herecké dřevo jako jeho slavný otec James Caan a Oliver Platt a Joe Pantoliano překvapivě zklamali (ne že by měl Pantoliano co hrát). Pro fanoušky wrestlingu bude mít tenhle film ale asi úplně jiný rozměr, já znal ze všech těch skutečných wrestlerů jen Goldberga. Dvě a půl. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nemůžou myslet vážně! Natočení takovéto blbosti by se mělo rovnat automaticky rozsudku smrti. Tak zoufale trapácký děj, že to až nutí člověka k pláči, i když to (prý) je komedie. Herecké výkony? Tak to ani nechtějte vidět. I cvičení šimpanzové by sehráli podobnou hovadinu s grácií shakespearovských herců. Děti z jeslí by asi vytvořily smysluplnější dialogy a i ten nejposlednější režisér ochotníků z nějaké zaprděné díry daleko od civilizace by tomu dal lepší řád a pořádek. Kdo si chce zkazit náladu na následující týden, směle do toho! Ať se na to podívá! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú krátke scény. (figis20)
  • Scott Caan neměl kaskadéra, vše natočil sám. (Caelos)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama