Reklama

Reklama

Bean 5: Nebezpečné honičky pana Beana

(video kompilace)
  • Velká Británie Perilous Persuits of Mr. Bean, The
Velká Británie, 1992, 55 min

Obsahy(1)

V zábavnom parku (okrem iného prebalovanie batolaťa) a novoročná párty s kamarátmi Hubertom a Rupertom, ktorí mu posunú dopredu hodiny (aby od neho mohli čo najskôr vypadnúť). (oficiální text distributora)

Recenze (44)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle rozdeleni na csfd je fakt skurveny, takze je mozny, ze tohle je slozeny ze scen Pozor na dite, pane Beane (1) a Udelejte to sam, Pane Beane (2). 1 - Tak tentokrat tu nejsou tri scenky, ale jedna velika - Bean na pouti, pricemz prevazna cast foru se tyka jeho starosti s ditetem v kocarku. Fakt mazec. 2 - Opet rozdeleno na tri vetsi scenky, pricemz prvni s Rupertem a Hubertem je asi nejslabsi. Pak ovsem nasleduje nakup ve slevach a Beanovo masakralni vozitko. Nacez se pusti do vylepsovani bytu. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Bean a novoroční oslava s kamarády Hubertem a Rupertem, kde podává ocet a větvičky odřízlé ze stromu..... to se nedá popsat to musíte vidět :-)....... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pokud slovo "nezapomenutelný" začíná znít při popisu všelijakých filmových scének jako ohraná fráze, tak zde opravdu platí, že domácí kutilství pana Beana JE nezapomenutelné! Pat a Mat s Kutilem Timem jen závidí, protože to co předvádí Mr. Bean prostě nemá obdoby, to se vážně musí vidět (další frázička, ale zde velice trefná!). Celkově jasných 5 hvězd, třebaže Silvestrovská párty byla vlažná a utekla (pro někoho) nečekaně rychle... 9/10 ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mind the Baby je slabší (i když ta plena na kolotoči, plesk plesk), ale Udělej si sám je moje naprosto nejoblíbenější. Pohostit, stihnout novoroční slevy, přeříznout celou královskou rodinu, vymalovat snadno a rychle. Bean se tak směle staví vedle kutilských velikánů Pata a Mata. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Také privítanie Nového roka by som teda zažiť nechcel. Ale scéna s maľovaním je prosto skvelá. 90%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

V několika ohledech ještě lepší než pan Bean v pokoji 426. Silvestrovská párty, kdy místo vína podává ocet a větve s marmeládou všechno začíná. No a pak už si to Bean ve svém autíčku žene za výprodejem. Nelze opomenout ani originální způsob malování bytu. Naprosto jednoduchý humor, dokonalé skeče a skvělé nápady. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jak už tomu bývá u Mr.Beana zvykem - opět se kolem něho dějí všelijaké věci, s kterými si dokáže poradit po svém. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean a malé dieťa? Ale kdeže, to nemôže dopadnúť až tak zle:) Každopádne silvestrovská "párty" nemala chybu a maľovanie bytu je potom kapitola sama o sebe:D Ach a ešte by som zabudol, šoférovanie auta za pomoci pár kúskov špagátu - Amazing! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak nejlepší ze všeho byl zábavný park s mimimem. Bean měl s ním opravdu velké trable ! :-) Nebo Silvester, co dodat ? Klasika všech komediálních klasik. Na Beana žádný jiný komediant nemá ! :-) 100% = ***** ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ten díl, jak Mr. Bean omylem unese kočár s miminem (pokud si pamatuju, zaháknou se mu za něj dveře od kufru auta), mě poprvé jako kluka neskutečně vylekal a šokoval. Ale pro mě jinak jeden z nejlepších a nejoriginálnějších dílů. Hlavně prostředí zábavního parku (podle jednotlivých atrakcí) a ten pes (hlavně na konci) tomu daly šťávu. Díl se silvestrovskou party mi přišel jako jeden z těch opravdu slabších, i když malování bytu v poslední scéně a hlavně úplný závěr mě rozesmály hodně. Takže 5* za díl s dítětem, 4* za silvestrovský, ale zaokrouhluju nahoru. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Ehm, to jak mu tak ti dva týpci posunuli ty hodiny na silvestrovskou půlnoc. Dobrý nápad pro nepříjemné návštěvy... :-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Kterak se Beanův medvídek stal malířskou štětkou. Epizoda ze zábavního parku nebyla tak třeskutě zábavná, ale silvestrovská oslava a následná "rekonstrukce" bytu neměla chybu. ()

Reklama

Reklama