Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Moja prvá skúsenosť s Rowanom Atkinsonom mimo svojej role Mr.Beana. Histerický smiech počas celej stopáže, tak takto by som krátko charakterizoval tento jedinečný Stand Up, jednoducho créme de la créme komédie._____Divadelný stand up je môjmu srdcu o to drahší, že spolu s kamarátom Ivanom sme hrali „sketch o randení“ na našej stužkovej slávnosti. Nezabudnuteľný zážitok. ()

4everMan 

všechny recenze uživatele

Celé Atkinsonovo "beanovské" umění shrnuté do jedné hodiny. Několik příběhů, které jsou zpracovány k naprosté dokonalosti hlavně díky Atkinsonovu již zmíněnému umění. Nechybí zde černý humor (který mi imponuje), roztomilé a vtipné scény a také mírné narážky. U této one-man-show by se nemohl rozesmát asi jenom neslyšící (popřípadě nevidomý). Extrémně vtipná záležitost, kterou velice doporučuji (ovšem nedoporučuji u tohoto filmu například večeřet - může se Vám stát to, co jednomu mému kamarádovi, který při scénce Fatal Beatings poté stíral již rozžvýkaný chleba z monitoru počítače...). Nejlepší část je podle mne Základy seznamování (Elementary dating). 95% ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Keď opakovane pozerám tento zostrih a smejem sa ako pri premiére, keď si uvedomím koľko úsilia a talentu stojí za ľahkým, akoby mimovoľným predvedením nejakého kumštu z hereckého remesla, potom mi úspech jeho skečov pripadá úplne prirodzený a zaslúžený. Mr. Beana je veľmi ťažké prirovnávať k niekomu inému. Skôr je možné, že neskôr budú vychádzajúce komické hviezdy posudzovať podľa vysoko nastavenej latky Mr. Beana. ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Kolekcia najlepších scénok, aké Rowan Atkinson pri svojich divadelných vystúpeniach predvádzal. Tematicky i prevedením sú úplne odlišné, miestami kolísa i kvalita, no záchvevy sú minimálne a po "iba" výbornom skeči sa väčšinou dostaví geniálny. Po tom, čo som videl Základy randenia a Shakespearovského divadla, môžem pokojne prehlásiť, že som pripravený zomrieť. Klobúk dole, pán Atkinson. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama