Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (202)

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo moje detstvo to boli časy! Nedávno som sa v noci zobudila a nemohla spať. Tak som sa rozhodla, že si pozriem nejaký film a vytiahla som si Scoobyho. Bolo asi 02:04, keď som začala pozerať a čas pri tom mi prešiel tak, že som sa ani nenazdala. Po dlhom čase bolo fajn obnoviť si dej niečoho čo som videla nespočetne veľa krát. A musím povedať, že v noci to má svoje čaro. Scooby-Doo, Fred, Daphne, Velma, Shaggy proste stará dobrá klasika! ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná oddychovka která rozhodně nenudí i když je to plné infantilního humoru tak se nedá říct že by to nějak vadilo naopak je to docela vtipné a Sarah Michelle Gellar je tady opět nádherná a herecky jednoznačně nejlepší z celé party ale i ostatní jsou ve svých ujetých rolích naprosto kouzelní! ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Rád bych se dočkal verze, ve které by stredoškolačka Daphne hlídala o prázdninách psychicky nemocného Shaggyho a jeho imaginárního psa Scoobyho... V patách by měla bývalého přítele, drsňáka a hezounka Freda a společně by se museli postavit nebezpečnému uprchmélmu pacientovi psychiatrické léčebny... S řešením záhady by jim pomáhala nehezká knihovnice Velma :D Nevím jak dnes, ale kdysi se mi to líbilo a alespoň po herecké stránce to není taková tragédie, jak by se u podobného filmu dalo čekat. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvý hraný celovečerný film Scooby-Doo ma svojho času (10 - 12 ročného) už vtedy na zadok neposadil ale tvrdiť, že sa mi to nepáčilo by bolo klamstvo. Po ďalších pokračovaniach s novými hercami a animovanými filmami ktoré sú pre mňa nepodarky (všetky som nevidel ale stačilo mi) musím uznať, že táto komédia zreje ako víno. Aj po rokoch sa na tom dá pousmiať, Rowan Atkinson ako zloduch bola dobrá voľba. Nehovorím, že ide o niečo extra no s porovnaním ostatných filmov je tento celkom podarený. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fanúšik predlohy si príde na svoje - casting sa maximálne trafil (drevený Fred, uletený Shaggy, kráska Daphne...), poctivo sú tu prenesená trademarky/klišé zo seriálu (pohyblivé oči na obraze, sekundové prezliekanie Scoobyho do kostýmov, Scoobova pantomíma, chili-papríčky ...) - no má to aj svoje chyby. Dve veľké. Po prvé občas robí príliš veľké kompromisy s detským divákom (prdiaco-grgacia scéna), no a podobný problém je, že sa film odohráva v súčasnosti - pomohla by mu štylizácia do šesťdesiatych rokov. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Isla Fisher (Mary Jane) musela nosiť blond parochňu, pretože má v skutočnosti ryšavé vlasy. Sarah Michelle Gellar (Daphne) mala byť jedinou, ktorá má vo filme ryšavé vlasy. (misterz)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama