Reklama

Reklama

Bean 6: Neviděný Bean

(video kompilace)
  • Velká Británie Unseen Bean
všechny plakáty
Velká Británie, 1993, 50 min

Hrají:

Rowan Atkinson

Obsahy(1)

Tentokrát se Mr. Bean vrátí do školy kde zanechá velikou spoušť, a poté zajde do kroužku malování, kde se pokusí znázornit krásu ženského těla. (MeanWhile)

Recenze (35)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu tohle deleni Beanovo scenek na csfd, ale tenhle dil zrejme obsahuje dily Zpatky do skoly, pane Beane (1) a Vlasy od Pana Beana (2). 1 - Az na zacatek s vojakama se celej dej odehrava ve skole, kde Bean oblejza jednotlivy tridy a kazdyho prudi. Parada. 2 - Nejdriv se Bean podiva do kadernictvi, kde predvede, ze zvladne uces stejne jako profesionalove. Pak se presune na detskej den, kde si jeho medvidek zasoutezi a na zaver se pokusi na nadrazi dostat do vlaku bez listku. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Bean se tentokrát vrátil do školy a stihl zde výbuch laboratoře či malbu nahého exempláře. Prostě klasický Bean, u kterého bez smíchu rozhodně nezůstanete.... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tento soubor dílů je výjimečný hned dvěma věcmi: 1) Obsahuje moji úplně nejoblíbenější epizodu - u holiče, to se opravdu vždy válním smíchy po zemi a 2) Představí nám také nejsmutnější chvíli života pana, jinak vždy veselého, Beana a to jak mu tank bez milosti rozdrtí jeho milované autíčko. Jinak musím podotknout, že opět a zase žasnu nad hereckými/předváděcímí schopnostmi Rowana Atkinsona, jak dokáže diváka pokaždé rozesmát pouhým výrazem v obličeji. 9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Na scénky v škole sa nezabúda. 90%. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Bean sa vrátil do školy a stihol urobiť taký bordel, ako celá naša trieda nespravila za deväť rokov dokopy. A práve tak, ako to mám rád:) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Prostředí školy je asi nejoriginálnější ze všech dílů Mr. Beana. Tenhle díl jsem viděl asi jako poslední, ale i když měl scénu s chemickým experimentem, přišlo mi to trochu poslabší. A při prvním zhlédnutí mi bylo toho auta na konci líto. P.S. V popisu chybí epizoda Hair by Bean of London, což jsem doteď nevěděl. I tak to je pro mě blíž k těm 4*, byť silnějším. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch novějších a zároveň nejslabších. Pořád je zde spousta povedených scén ale už to prostě není tak úplně ono. Některé části jsou vyloženě trapný. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Bean je zpátky ve škole a způsobí zde, ostatně jako kdekoliv jinde, poprask. Výbuch laboratoře, hledání kalhot svojí velikosti, malba aktu, pokus o hair vizážistu světového formátu. Bean v plné parádě a dokonalosti, nepopsatelné, because you must see and then, you understand me . ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Bean jede stále podle jedné osvědčené šablony, a ne přesto, ale právě proto je úspěšný. Tomu chlapovi stačí jeden debilní pohled ;-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Bean ve škole zaujme hlavně geniální malbou ovoce a zřejmě nejdojemnější scénou v historii seriálu - zničení Beanova auta. Výstup v kadeřnictví s princem Charlesem na závěr nemá chybičku, následující epizody (dětská soutěž se zvířaty a nádraží) už byly slabší. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Účesy podľa Mr. Beana, jeho plyšový medvedík, ktorý vyhrá súťaž o naj psa, alebo keď chlapcovi pokazí chemickú zostavu. Opäť top, top, top! ;) 100% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je asi návštěva ve škole, potom Vlasy od pana Beana a luxusní scénkou je také soutěžení Medvídka v psí soutěži. Opět 100%, jako každý díl. ()

Reklama

Reklama