Reklama

Reklama

Yeogogoidam 3 - yeowoo gyedan

  • Jižní Korea 여고괴담 3 - 여우 계단 (více)

Obsahy(1)

U taneční školy je schodiště o 28 schodech. Říká se mu Schodiště přání, protože duch lišky, který je tu podle pověsti schovaný, splní každé přání. Studenti si ale neuvědomují, že když stoupají po schodech se svým přáním, mohou od ducha lišky získat i hrozivé prokletí... So-hee a Jin-sung studují na taneční škole a jsou nejlepší kamarádky. So-hee má veliký talent, a tak je Jin-sung vždy až druhá nejlepší. Srdce Jin-sung poskočí, když jednou uvidí upozornění na baletní soutěž v Soulu, pro kterou jejich škola vybere jen jednoho zástupce. Brzy poté uslyší učitele, jak se dohadují, že zástupcem školy bude So-hee. Aniž by si to pořádně uvědomila, ocitne se Jin-sung na Schodišti přání... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Burdock 

všechny recenze uživatele

Velká nuda. Spíš je to takový školní drama, s trochou hororových prvků, který ale nejsou moc dobře udělaný a ani moc strašidelný. Takže jako horor tohle dílko opravdu selhává na plný čáře. Nějak mi připadá, že co jihokorejskej horor, to velký zklamání. ()

May 

všechny recenze uživatele

Jihokorejsky horror z trilogie na sebe volne navazujici serie Whispering Corridors z prostredi divci baletni skoly. Pribeh o zavisti uspechu a neuvazenem prani, ktere se diky Duchu Lisky, co se skryva na 28. schode u internatu tanecni skoly, meni v prokleti a ma na svedomi radu zahadnych smrti. Ne moc pusobivy ale presto mily nestrasidelny film s par typicky Nakatovskymi lekackami. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Dost slušně natočený horor. Místy mi opravdu běhal mráz po zádech; nápad se Schodištěm přání je v podstatě běžnou variací na džinovu lampu, a to je základ, ze kterého se dá vždy hodně vytěžit. Spíše než o Tombacovy slavné lekačky tu jde o atmosféru, a ta je skutečně povedená. V rámci hororového žánru určitě nadprůměrný počin. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí díly duchařské série Whispering Corridors vám ani Wishing Stairs nervy nepocuchá, i když zde se o to evidentně snaží nejvíce. Opět se ocitáme v prostředí dívčí školy, tentokráte baletní. Spouštěcím mechanismem k rejdům ducha je tu nepřejícnost a závist jedné kamarádky druhé, a prokleté Schodiště přání, jež každé vyřčené přání nakonec obrátí proti jeho nositeli. Takže tu máme neděsivého baletícího ducha a několik lekaček, z nichž dvě jsou jakž takž strašidelné, přičemž jedna nepokrytě kopíruje Ringu. U "lekacích" scén se nelze zbavit dojmu, že kdyby tvůrci filmu více přitlačili na pilu, mohli bychom sledovat hodně slušnou duchařinu. Takto je to jen příjemný rádobyhorrůrek, při jehož sledování vás mrazit určitě nebude. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama