Reklama

Reklama

Maid in Sweden

  • angličtina The Milkmaid

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Inge (Christina Lindberg) přijíždí za svou sestrou z venkova do Stockholmu. Nevinná, naivní a bez zkušeností, ale zato vybavená fyzickými předpoklady, zažívá sérii milostných dobrodružství. (RetroMan)

Recenze (5)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Film neoplývá ničím výjimečným, jen krásným tělem a nevinným obličejem hlavní představitelky. Inga přijede do města za svou sestrou a se svým nevinným, naivním výrazem sbírá své první milostné zkušenosti. Samozřejmě, že i s milým své sestry. I když má Christina někdy výraz jako Nastěnka z Mrazíka, dokáže se chovat jako pěkná mrcha. Hudební doprovod byl ucházející, Christininy naivní rozhovory a pohledy na podlahu - kdo by si nepřál takovouhle holku. ()

Reklama

Insspektor 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád staré filmy, hlavne mimo nášho mainstreamu USA - ČSSR... z filmov CH. Lindberg práve tento zvláda najlepšie trafiť sa do maximálnej možnej hranice erotiky akú film má mať ak nechce byť nazvaný light-pornom ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Pochybuji že se dá napsat jednodušší příběh, navíc již v té době byli stokrát zajímavější filmy v žánru. Uspávací. 1/5 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Christina Lindberg v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama