Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Král chicagského podstvětí pošle svého nejlepšího muže Mackina, aby "vypomohl" svému detroitskému kolegovi Pointymu. Mackin je tichý a uznávaný profík, který svou práci odvádí s důsledností a čistými rukami. Vždy se pak vrací do svého tichého bytu, ke svým jazzovým deskám a nemocnému psovi. Naproti tomu Pointy nesnese vedle sebe konkurenci a rád si žije na vysoké noze. Proto se po akci pokusí Mackina zabít, což mu ale nevyjde. Začíná chladnokrevný boj, který ani na jedné straně nemá slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MedullaO. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to není žádný extra snímek..Ale ja se u toho celkem zvláštním způsobem bavil..Působí to utahaně ale i celkem pohodově...taková oddechovka..:) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Chvíli se tváří jako komedie, chvíli jako těžký krvavý akčňák, jindy zase drama. Alec Baldwin je sympaťák i se svojí partičkou, Michael Jai White si zahrál milejšího padoucha než v Lovci policajtů (což mu ale na konci moc nepomohlo) a celá pohoda filmu se střídá s poměrně drsnými scénami. Prostě mišmaš, ale celkem příjemný. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudny a silne podpriemerny film z 90-tok. Nudny tuctovy pribeh, radobygangstri - fakt nic vynimocne, tuctova tvorba   : 20 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama