Reklama

Reklama

Bylo nebylo

  • USA Ancient Fistory
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1953, 7 min

Obsahy(1)

Jeden z příběhů o Pepku námořníkovi. Všichni muži jsou pozváni na bál s princeznou Olivií, která si z přítomných vybere svého nastávajícího. Na ples má samozřejmě namířeno Bluto, u kterého slouží Pepek námořník v kuchyni. Na ples chce jít i Pepek. Jeho přání vyslyší kouzelný děděček, který udělá z Pepka prince a dá mu krásné šaty. Pepek ovšem musí pamatovat na to, že musí z plesu odejít před půlnoci, jinak se jeho šaty změní v obyčejné oblečení. (zdeny99)

(více)

Recenze (5)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Popelka, pardon, Popeyka lehce naruby :-) Tentokrát neshání pric nevěstu, ale princezna Oliva ženicha a na hrad se nechystá chudá Popelka, ale chudý Pepek, místo kočáru z dýně mu kouzelný dědeček vyrobí fáro ze špenátu a bitva o princeznu může začít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero řekami, žila v malém městě Popelka a ta byla nucena pracovat pro strašlivého Bluta. Nebyla to ale ledajaká Popelka, byl to Pepek námořník. Ten se díky kouzelnému dědečkovi proměnil v krásného prince a zavítal na ples princezny Olive Oyl. Dál už vám nic prozrazovat nebudu. Stejně všichni moc dobře víme, jakým směrem příběh vygraduje. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Jak políbil ten obraz :-))))) Ale mohli trochu parodovat nějaký to přebírání hrášku nebo čočky nebo co to vlastně bylo.... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pepkova verze českého Popeláka, samozřejmě abgrejdováno na Pepkovu zálibu ve špenátu. Pohádkový díl, kdy Olie je princeznou a Bluto s Pepkem jsou princové ucházející se o její ruku. ()

Reklama

Reklama