Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V druhém pokračování se na televizní obrazovku vrací tým hráčů baseballu, kteří před deseti lety museli čelit monstróznímu psu. Doba se změnila a Saul Samuelson a pět jeho kamarádů přijali do družstva tři dívky jako tajnou zbraň proti dosud neporazitelným protivníkům. Zatím se vše vyvíjí dobře, ale jen do chvíle, než model vesmírné lodi, který patří otci jedné z hráček, nešťastnou náhodou skončí na druhé straně ohrady. Náhle je tu zpět strach nahánějící pan Mertle i jeho pes, bestie, lačnící po dětském mase. A děti musí opět najít způsob, jak získat zpět své hřiště a uniknout psím zubům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, která i přes zdejší nízké hodnocení není podle mě, zas tak špatná. Ve filmu se dost často vyskytují dobré vtipy, .. odpalování rakety, která nese budoucnost vývoje v NASA nebo pokusy o následné vyproštění makety raketoplánu ze spárů obrovského zmutovaného psa, pro děti ideální záležitost, která vypráví příběh 7 kamarádů o jedněch letních prázdninách a jejich společném dobrodružství za obrovskou stěnu na konci baseballového hřiště tvořenou lednicemi a mrazáky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mám ráda sportovní filmy všeho druhu a nejrůznějšího ražení, ale tenhle mě nějak minul. No, hlavně, že se soundtrack povedl. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co? OK, možná kdybych neviděl první díl z roku 1993, tak bych byl o něco nadšenější. Jenže já jsem se rozhodl, že film Plácek a film Plácek 2 skouknu v jeden den během sobotního odpoledne. A v tom je ta chyba. První film byl úžasný a bezchybný. A tak jsem velké naděje vkládal i do tohoto pokračování. Ale jedná se vůbec o pokračování? Mně to spíš přišlo jako pokus o remake, ale na druhou stranu, proč by stejný režisér, který natočil první díl, dělal remake svého vlastního filmu? A tak je nutné brát to spíše jako pokračování, ale i když na to přistoupím, tak musím jen konstatovat, že se jedná pouze o recyklovaný scénář prvního filmu, prostě je to solidní vykrádačka původního filmu. Ale na druhou stranu chápu, že když si tvůrci v prvním filmu zavřeli dvířka k případnému pokračování (v prvním dílu byl ukončený děj, bylo řečeno, jak jednotliví hrdinové skončili, kdy se odstěhovali, atd.), tak prostě museli vzít novou partu dětí a propojili příběh s hlavním hrdinou prvního filmu, zde totiž příběh party dětí hrající na plácku baseball vypráví bratr hlavního hrdiny z prvního filmu (ovšem v prvním filmu hlavní hrdina žádného bratra neměl) a děj odehrává deset let po předchozím příběhu (v roce 1972). Ale jinak je to věrná kopie prvního filmu. Děti hrají na plácku baseball, bojí se údajně znetvořeného psa, který jí lidi a který bydlí za pláckem, snaží se získat věc, která jim k tomu psovi na dvorek spadla, vedlejší hrdina políbí starší dívku proti její vůli, soupeření party z plácku s jinou partou hrající baseball, a konec je naprosto totožný s předchozím filmem. Jediné, co je tu tak trochu nové je to, že kluci do svého týmu vezmou tři holky a řeší se tu i první láska. Ale to nic nemění na tom, že je to prostě vykrádačka prvního filmu. Divím se akorát tomu, že nabídku zahrát si v tomto filmu přijal James Earl Jones, který si zahrál stejnou roli jako v prvním filmu. Je to vlastně tím pádem jediný herec, který se objevil v obou filmech. Ale abych už se dostal k hodnocení, vzhledem k tomu, že je to opravdu recyklovaný děj prvního filmu, tak uděluji pouze průměrné tři hvězdičky. ()

Květula odpad!

všechny recenze uživatele

Mam děti ráda, opravdu, moc. Možná až moc. Ale stačilo pár minut tohohle filmu a začala sem ty malý uřvaný spratky nenávidět. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v kanadských městech Delta, Vancouver a Surrey. (BMW12)

Reklama

Reklama