Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate telenovela, ktorej najväčšie plusy boli - skvelá reklama a jedna erotická scéna. Nič nové neprináša, občas sa síce objavia náznaky intríg, ale oveľa častejšie je na plátne veľká "obyčajnosť" bez silnejších emócií. Taký televízny film, snažiaci sa ukázať tú divnejšiu stranu lásky... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jako thriller poněkud upachtěné, erotiku bych hledal všude jinde, ale tu psychologickou stránku bych na místě nezatracoval, minimálně kvůli řadě zdánlivě nelogických jednání, což snad mělo být právě vrženou rukavicí pro přemýšlivého diváka. A navíc, jedná se o jeden z mála filmů, kdy jsem měl z podle mého názorů spíše vyrobených herců Banderase a Jolie alespoň nějaký dojem, plusem pak je, že není nejjednodušší ho správně vystihnout. Rozhodně bych však preferoval Truffautův originál s Belmondem a Catherine Deneuve Sirène du Mississipi, La. ()

Reklama

Catch1707 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to videl v kine, pripadalo mi to strasne natahovane. Za prvnich 20 minut se temer nic nedeje - pride Angelina, je svadba, pomiluje Banderase. Pak se to nekdy rozjede, pak na 15 minut zastavi. OK, na prvni zhlednuti **. O dva roky pozdeji jsem to chtel zkusit na DVD a po 20 minutach jsem znechucene vypnul prehravac. Neco tak nudneho, natahovaneho a nezajimaveho (pri kubanskem prostredi, A&A docela paradox). Jedna * a uz to nechci ani videt! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie a Antonio Banderas je určitě dvojička která stojí za povšimnutí a speciálně u Angeliny stojí ještě za větší povšimnutí, když se nahá valí v posteli, nicméně film děsně sráží špatně uvěřitelný zvraty, krom toho ani herci tady nejsou nějak schopný to ukočírovat, hlavně mi to tak přišlo u Angeliny, ale rozhodně nemůžu říct, že bych se během filmu nudil ()

dvojtecka85 

všechny recenze uživatele

Slibně začínající příběh, který vyvolává řadu otázek a příjemné napětí zhruba v první třetině filmu se zvrtne do takřka nekončícího kolotoče lží, podvodů...a veškeré napětí se vytrácí. Ona zalže, on jí věří, on to zjistí, on jí odpustí, ona ho miluje...ale ona zase zalže a podvede. A co dál? Pořád totéž. Nebýt Antonia Banderase, film ztratí veškeré kouzlo. Takhle si nějaké udržel. Body navíc tedy dostává za něj a za první třetinu. 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama