Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

tahit 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris v té nejlepší formě. Zábava, která ve své jednoduchosti dávkuje vše, co má akční film nabídnout. Ačkoliv například jiní borci jako Steven Seagal či Jean-Claude van Damme nejsou o nic lepší, kladu si otázku, proč je tedy tak všeobecně zesměšňován? Že by ohledně hereckých výkonů či přehnané fyzické super výkonnosti? Kdo ví? Možná příčina tkví, že jeho role vyznávající kult síly jsou vždy přednostně ztvárněny a proto vypadají asi jako jediný atribut jeho herectví, ale nepochybuji, že tento film patří k té lepší části jeho filmové kariéry. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Musíš mít styl. Ti nejlepší mají vždycky styl." Klišoidní akční béčko o samotářském policejním drsňákovi, na kterého šéf řve pro jeho nekonvenční metody, dostane proti své vůli vyměklého parťáka a dceru mu unesou padouši, zajímavé laděním do spaghetti westernu a zároveň zapojením karate. A jedna z těch zábavnějších norrisovek, která vedla ke vzniku Walkera Texas Rangera. Akce nevybočuje z nevzrušivého průměru včetně závěrečného karate souboje Chucka s Carradinem, ale masivní brokárna, neodolatelně zaprasenej teréňák s nabušeným motorem a vlk jsou fajn. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi myslel že točí bondovku, skladatel psal hudbu pro western, Chuckova holka si v jedné falešné bondovce dokonce zahrála a sám Chuck je tak drsný, že kdyby byl jen o ždibíček drsnější, tak už je svá vlastní parodie. V tomhle mi trochu připomněl Sylvestra Stalloneho v době kdy měl po čtvrtém Rockym a druhém Rambovi, a ego mu přerostlo soudnost. Sly si napsal a záhrál hlavní roli v Cobře, což sice bylo příjemně přepálené béčko, ale přece jen krok zpátky v kariéře. Chuck Norris byl béčkař vždycky, takže pro něho byl film podobné úrovně velice slušný nadstandard. Pochválím ještě Roberta Beltrana - Chakotay ze Star Trek Voyager, a svinsky odporného Davida Carradina. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Badasss David Carradine proti Bad Badass Chucku Norrisovi - a je to celkem sranda. Z pohledu režie nebo scénáře absolutně nic objevného (to ale nikdo nemohl očekávat), ovšem zároveň se to vyhýbá vyloženě trapným vsuvkám, herci jsou okey (dokonce i Chuck se slabostí pro pivo) a duní do toho skvělá hudba hrdě reflektující Morriconeho. Málokretý film dokázal v osmdesátých letech nostalgicky vzkřísit westernové vzorce tak roztomile jako právě McQuade... 60% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po teleshopingovej reklame je toto najlepší herecký výkon Chucka Norrisa aký som videl :) Ako hodnotiť TOTO a nebyť ironický?! Chuck Norris je taaak smiešny (to sa nedá ani opísať, ani priblížiť!), scenár akoby napísala nejaká opica za jeden deň (aj keď romantické scény ma skoro rozplakali od dojatia!!!:)... Toto zetko je jeden veľký orgazmus pre priaznivcov akčných sračiek... Objektívne MEGAODPAD, ale každopádne je to brutálna sranda!!! ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris neskôr účinkoval v seriáli Walker, texaský ranger (od r. 1993). Producenti filmu kvôli tomu zažalovali spoločnosť CBS za porušenie autorských práv. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama