Reklama

Reklama

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tímto u mne Hasebe se svojí tvorbou zatím vyhrává na plné čáře!!! Tohle je rozhodně jeden z nejlepších a nejzábavnějších jeho krátkých úchylných "znásilňovasích" sexploiterů!! Hodně je podobný jeho dalšímu snímku Osou! (rovněž 1978), ale tento jeho snímek je nápady doveden do samé "dokonalosti" !!! Hasebe se vyznačoval u těch krátkometrážník exploiterů tím, že se vždycky točily kolem sexu a nějakého tématu, jednou to byla cukrárna, potraviny a cukrovinky, jindy stále dokola znásilňovaná policistka neznámým pachatelem. Tady je to o fakt hodně velké smůle jedné pěkné holky a vše se točí kolem silnic, automobilů, jejich poruch, "ochoty" chlapů jí auto opravit, ubytovat ji, pomoci jí ... Ale za pomoc vždy něco chtějí a všichni to stejné ... Tento sexploiter je tak neuvěřitelně skvěle vymyšlen, že jde až do komedie a evidentně se nebere příliš vážně ... každopádně pádná výpověď, jaká jsou chlapi hovada tam je ... a tím Hasebe vystihuje i obecně platnou skutečnost. Sranda prostě je, jak nebohá dívka totálně před psychickým zhroucením se vždy snaží uniknout svojí opatrností nadrženým chlapům, ale právě těmito opatřeními a opatrností jim "skočí na špek" ... :-)) A "dostane" to za film fakt hodněkrát a opakovaně a od všech možných zjevů ... počínaje řidičem kamionu v lese u silnice, přes majitele hotelu, opraváře automobilů, lékaře až po dva policisty ... je jich víc, ale nedalo se to zapamatovat. Naprosto nejlepší scéna je v lese, kde ji dožene vyloženě na pohled "seriozní pán" co si jí všiml v restauraci a dohonil autem ... jenže zde ho při jeho toužebném útoku na naši hrdinku načapá banda tří pankáčů, sem si říkal, tak to už je moc ... ale netušil sem, že jim vůbec nejde o holku, ale o "pána" a ten to dostane taky pěkně od všech třech ... jako "homoscény" nesnáším, ale u této jsem se málem potrhal smíchy, protože to byla fakt nečekaná pecka a navíc "seriozní pán" si to zasloužil... Fakt neskutečně zábavnej nenáročnej sexploiťák, v Japonsku jich jsou stovky, ale tohle je fakt jeden z nejzábavnějších ... ()

muti 

všechny recenze uživatele

no mne to tak smiesne ako Flipnicovi veru nepripadalo. skor mi film prisiel fadny a predvidatelny. hlavna predstavitelka sa dostane do mestecka kde ju zneuzije kazdy kto moze.scenky su si velmi podobne a po chvili zacnu nudit. ()

Reklama

Litsarch odpad!

všechny recenze uživatele

Podle imdb je tohle drama. S tím bych i souhlasil, jelikož i těch 67 minut pro mě bylo drama až horor dokoukat. Jelikož je to hrozně předvídatelné, tak to nějakou, aspoň jakoby, dramatičnost, naprosto postrádá. Vtipné to na komedii není. O erotice nelze nějak mluvit a kdyby to aspoň bylo třeba kvalitní péčko, tak aspoň něco, ale péčko tohle nevidělo ani z rychlíku. Ve filmu se vlastně kromě znásilňování, které při druhém, třetím omrzí, vůbec nic neděje. Nějakou hlavu a patu to postrádá. Hrůza a děs. To jsem si zase jednou naletěl a jediné, co si člověk na konci filmu může říci je, že ta holka měla fakt pech. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Hasebe po Okasu! znova obsadil Natsuko Yashiro do hlavnej úlohy, ktorá opäť podala kvalitný výkon. Detektíva si zase zahral Yûdai Ishiyama, známy ako Crimson’s Accomplice z režisérovho predošlého filmu Reipu 25-ji: Bôkan. Mladá žena na ceste do Tokia musí čeliť mnohým znásilneniam, ku ktorým režisér ponúka jazzovú hudbu. Yasuharu Hasebe tu znova používa svoj obsahový znak. Hlavnej hrdinke sa dejú udalosti súvisiace s nahotou či násilím, pričom ju každá ovplyvní (v tomto prípade jej putovanie. Film nie je tak vyšperkovaný ako režisérov vrchol Reipu 25-ji: Bôkan, ani tak nestrhne a má málo napätia. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama