Reklama

Reklama

Hebi no miči

  • Japonsko 蛇の道 (více)

Recenze (4)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší než jeho bratříček Eyes of the spider, ale i tak naprosto nezáživné, na hlavu postavené cosi. V záběru je psychologie, zabíráno je ovšem z naprosto posahané perspektivy, kdy nás skrze děj vede série násilí páchaná naprosto nesmyslným způsobem. Víte, jak špatně by se chodilo o holi, která je vlastně břitva? A že byste na mokrém betonu neslyšeli, že za vámi někdo běží? To a další podobné zrůdnosti a nesmysly působí, že nikdy více. Rovněž rozuzlení filmu je vyloženě nepravděpodobné až absurdní. Proč tedy tři hvězdičky? Protože film v průběhu alespoň nutí k myšlení, a i když je závěr absurdní, pořád propojuje film do intelektuálního celku, a to mu budiž přičteno dvěma bodíky navíc. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nejdem riesit  otci rozuzlenie filmu je alebo  nie je pravdeopodobne. Tak trochu cervena knihovna s pomalym tempom, herci sa nikam neponahlaju. Dialogy an urovni, kvitujem, ze hodne scen sa odohravalo vonku. Dokaz toho, ze Kiyoshi Kurosawa dokaze byt i kvalitny artovy reziser, ked chce   : 77 % ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Dva filmy za dva týdny s nulovým rozpočtem s víceméně totožným obsazením a podobným námětem. Čekal jsem narychlo splácané experimenty bez hlavy a paty a ono ejhle. The Serpent's Path je vynikající revenge snímek s nečekaně kvalitním scénářem. Parádně zahraný a špičkově natočený až tak, že lacinost z filmu není ani trochu cítit a vše s přehledem sfoukne i většinu projektů tradičnějšího rázu. Když už to vypadá, že scénář nemůže ničím překvapit tak film postupně tahá z rukávu další a další esa. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Dřívějši jakuzákovi unesou dceru. Spojí se s přítelem a vydávají se na cestu pomsty....Pro fanoušky režiséra.(50%) ()

Reklama

Reklama