Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku je nehoda prezidenta Spojených států. Ochranka jej rychle odváží do nemocnice, kde záhy zjistí, že byl napaden záhadným, neznámým virem. Doktorka Maxwellová brzy nachází vysvětlení - jde o mutaci nejnebezpečnějšího viru Ebola. Lidé umírají, epidemie je obrovská. Hledá se lék... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá ebolito! Ono je to opravdu ještě o řád blbější než tušašská Sanitka2! . . . Pětadevadesát minut řemeslně céčkové filmařské šmíry a coby happyend pro nány u žehlení chlapeček siroteček žijící kdesi ve špitálu, prolézající furt vzduchotechnikou a nakonec adoptovaný panem presidentem - tak to mi poser prsa teda... %-/.. - - - P.S. Hehe, a ten blábol coby oficiální text distributora, zase jednou se pomátli v Intersoniku, ani se nedivím, že ten v posledních letech už jen zoufalý distributor sraček konečně krachuje... Mmj. totiž jde v ději o neskutečně pitomý "atentát" a neumře skoro nikdo, celé se to prakticky odehrává v interiéru nemocnice a děj se jen motá hlavně kolem toho, jak "slavná" doktorka (kterou nikdo nezná - ani stejně "slavná" atentátnice!) zachraňuje hrdinsky trpícího pana p.! . . . Jo, fakt se nakonec asi vezmou! Jinak kvanta nelogičností a scénáristické impotence v jakési podivné televizácké produkci. Howgh. - - - - - Poprvé viděno za nudy při kuckání někdy na podzimek 2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v ořezu obrazu 4:3 - výprodej za 10 kaček kus - no nekup to a neudělej se s tím/, hodnocení 102., komentář zde jako čtvrtý - 18.11.2013) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Treba brať ohľad na rok vzniku, pandémiu tu máme teraz, tu bola riešená skôr Ebola. Dalo sa pozrieť, nechápem tie nizké percentá. Objaví sa tu aj pár známych hercov, ale asi najslabší film, práve o nákaze. Aspoň tie čo som videl, boli oveľa lepšie. 3* ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Dávam 3* už len s pricípu. Mám rád filmy s nádychom "katastrofický", takže som sa vydržal na to pozerať celú dĺžku filmu. Ako relax na večer v pracovnom týždni postačujúce a oddychové. Netreba čakať nejakú obrovskú zábavu, herecké výkony alebo dychberúce scény, stačí si to len pozrieť a zhodnotiť tu na CSFD. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý film o pandémii. Tu dostáva do držky hlavne kvôli tomu, že sa film nevenuje len hľadaním protilátok, ale i tým, že ho pustili do sveta teroristi, ktorý sa len tak prechádzajú po nemocnici a i keď sa už o nich vie, nikto ich nevie zastaviť. Hneď na začiatku je jasne, že je film lacný ako po scenári, tak i vizuálne a je to cítiť i na hereckých prejavoch. Všade samé klišé či vykrádačka iných, oveľa schopnejších pandemických filmov. Riešilo sa toho tu veľa, ale podstatne veci vobec. Slabučké 2*. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama