Reklama

Reklama

Jami no teió: Kjúkecuki Dracula

  • Japonsko 闇の帝王 吸血鬼ドラキュラ (více)

Obsahy(1)

Za zdánlivě normální noci v Bostonu probíhá satanský rituál: nevěsta má být obětována. Drákula ji však ukradne s úmyslem připravit jak o krev, tak o život. A přesto, navzdory svým dřívějším motivům, je Drákula užaslý její krásou a rozhodne se, že si ženu nechá za manželku. On a Domini vedou plodný společný život a mají zdravého syna jménem Janus. Na druhou stranu mu Satan neodpustil krádež jeho právoplatné nevěsty a chystá se zničit jeho štěstí, když nastane ten správný čas. Další skupina, Lovci upírů, si podobně přeje zničit Drákulu jako pomstu za duše, které si vzal, aby se uživil. Drákula, který nyní nese břímě rodiny, se musí chránit před Satanovými úklady i před mstivými Lovci upírů v zoufalém boji o přežití a zakázané lásce. (IronicY)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Japonci pojali příběh o Drákulovi tak trochu jako pohádku s romanticko-tragickou zápletkou. Drakula si při jednom z obřadů doslova ukradne satanovu „nevěstku“ Dolores a uprchne s ní z Transylvánie do Bostonu, kde z ní udělá svou ženu a mají spolu malého syna. V patách však kromě nasraného Lucifera mají i skupinu „upírobijců“, kteří zabijí jeho synka. Ten je záhy oživen, aby zničil svého otce a tak se má Drákula co ohánět, protože protivníků má opravdu dost…Párkrát to ve mně vyvolalo skutečně úsměv, protože o nějaké děsivé atmosféře nemůže být ani řeč. Spíš jsem to bral jako takový výpravný příběh o zamilovaném upírovi, který musí čelit nepřízni osudu a přirovnat tohle k „telenovele“ je skutečně trefné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Anime look tomu sedí a inšpirácia Marvel komiksom The Tomb Of The Dracula, je pomerne znateľná. Má to z každého rožku trošku a dobový soundtrack napomáha k vytváraniu tej pravej atmosféry. Takže, ak máte radi horor v trochu inej podobe, ako obyčajne, nie je o čom. ()

Reklama

Reklama